Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έχω να μιλήσω με τον Ατζούν από τον τελικό του Survivor»

Γιώργος Αγγελόπουλος

"Δεν είμαι ούτε ο λεφτάς, ούτε επιδιώκω να κάνω κάτι με γνώμονα τα λεφτά" ξεκαθαρίζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» με τη Νάταλι Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ από την όμορφη Σκιάθο. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, ο Ντάνος αναφέρθηκε στην επικοινωνία που δεν έχει με τον παραγωγό του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί από τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης στο οποίο εκείνος συμμετείχε και κέρδισε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προσωπικά έχω να μιλήσω με τον κύριο Ατζούν από τον τελικό του παιχνιδιού μας. Με τον ίδιο. Ούτε κάποιος συνεργάτης του μάς έφερε σε επαφή όσον αφορά το Survivor All Star. Δεν ξέρω αν υφίσταται και All Star. Παρά μόνο για το Survivor 2, το Survivor 3 και την παρουσίαση του 4.

«Είχαμε συζητήσει λίγα περισσότερα πράγματα για την παρουσίαση του τελευταίου κύκλου. Τελικά δεν καταφέραμε να συνεργαστούμε. Δεν αποφασίσαμε να συνεργαστούμε. Το έκανε ο Γιώργος και μπράβο του, το έκανε τελευταία στιγμή και δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς αλλά είναι πολύ έμπειρος» πρόσθεσε ο νικητής του Survivor στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Επειδή ακούω πολλά για λεφτά και γενικά μπορεί ο κόσμος να νομίζει ότι και γω είμαι κάποιος… Δεν είμαι ούτε ο λεφτάς, ούτε επιδιώκω να κάνω κάτι με γνώμονα τα λεφτά. Όχι γιατί περιφρονώ τα χρήματα ή τις προτάσεις, αλλά δεν ήταν κάτι που μου ταίριαζε».