Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν θέλω αυτό να το περνάει και η προσωπική μου ζωή»

Γιώργος Αγγελόπουλος

"Είχαν σχολιάσει ότι φόρεσα σακάκι. Τι θα έπρεπε να κάνω; Να κυκλοφορώ χωρίς μπλούζα όπως ήμουν στο παιχνίδι";

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξομολογήθηκε στην εκπομπή Ελένη και την Κάλλια Καρτσάκη για πολλά. Η προσωπική του ζωή, η δημιουργία οικογένειας, οι σχέσεις με θαυμάστριες, η υποκριτική…

«Είχαν σχολιάσει ότι φόρεσα σακάκι. Τι θα έπρεπε να κάνω; Να κυκλοφορώ χωρίς μπλούζα όπως ήμουν στο παιχνίδι; Δεν γίνεται. Νομίζω ότι χρειάστηκα κι εγώ τον χρόνο μου και οι άνθρωποι του χώρου για όλο αυτό ως προς εμένα. Αν θέλω να μοιραστώ κάτι με τον κόσμο το μοιράζομαι. Από εκεί και πέρα, εφόσον δεν το μοιράζομαι το κρατάω για μένα. Επειδή η οικογένειά μου πέρασε πολλά τον πρώτο καιρό με τους δημοσιογράφους, δεν θέλω αυτό να το περνάει και η προσωπική μου ζωή.

Η δημιουργία οικογένειας είναι στα όνειρά μου, όχι στα σχέδιά μου. Σε καμία περίπτωση. Έχω ονειρευτεί τον εαυτό μου ως πατέρα, γιατί η συναναστροφή μου με τα παιδιά μου δείχνει να καταλάβω πόσο κοντά είμαστε.

Θα έκανα σχέση με θαυμάστρια, με την έννοια όμως του για να κάνεις σχέση με μια κοπέλα, πρέπει να σε θαυμάζει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Μετά από χρόνια, ίσως να μπορώ να απαντήσω αν μπορείς να γίνεις ηθοποιός ή όχι», κατέληξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.