Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν μπορώ να κόψω το δικαίωμα από την κ. Παναγιωτοπούλου να ανεβάσει κάποιον σε σκάφος»

Γιώργος Αγγελόπουλος

"Η κ. Παναγιωτοπούλου ίσως γνωρίζει κάποια πράγματα για μένα".

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε για όλα στην εκπομπή Ευτυχείτε και την Έλενα Πολυκάρπου. Η πρόταση που δέχτηκε από το Survivor, η συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου, ο Alpha και όλα όσα είπε για εκείνον η Άννα Παναγιωτοπούλου…

«Μου έγινε μια πολύ σημαντική οικονομικά πρόταση για το All Star Survivor. Σίγουρα είναι τιμητικό, αλλά από την άλλη δεν παίζουν ρόλο μόνο τα λεφτά. Ήταν για να συμμετέχω ως παίκτης.

Δεν θεωρώ ότι θα έπαιρνα μέρος στις 8 λέξεις, γιατί έχουμε κάνει ο καθένας την πορεία του. Έχουν ξεκινήσει οι 8 λέξεις, εγώ έχω ξεκινήσει άλλα πράγματα, δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω.

Οι συζητήσεις μας με τον Alpha για το ντοκιμαντέρ ήταν για μετά τον Δεκέμβριο. Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή που να έχουμε συμφωνήσει με τον Alpha, ούτε με κάποιον άλλο σταθμό», ξεκαθαρίζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Άννα Παναγιωτοπούλου για Ντάνο: «Σκέψου να ξεκινήσω εγώ να πηγαίνω τον κόσμο με το κρις κραφτ βόλτα»

Η απάντηση που δίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Άννα Παναγιωτοπούλου είναι η εξής: «Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να κόψω το δικαίωμα από την κ. Παναγιωτοπούλου να ανεβάσει κάποιον σε σκάφος. Από εκεί και πέρα, η κ. Παναγιωτοπούλου ίσως γνωρίζει κάποια πράγματα για μένα. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ένας γνωστός ηθοποιός με την ανάλογη εμπειρία κλπ, αλλά είναι κάτι που προσπαθώ και θα ήθελα πραγματικά κάποια στιγμή να την γνωρίσω από κοντά και να μου δώσει τη συμβουλή της».