Γιώργος Αγγελόπουλος: Η άγνωστη πλευρά του και η αποκάλυψη που έκανε η Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά

Γιατί αποχώρησε στη μέση της θεατρικής παράστασης; Τι συνέβη χθες το βράδυ;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για πολλά στο Πρωινό. Αρχικά, αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκε για τη συμμετοχή του στο Τατουάζ: «Τον Μέμο Μπεγνή δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά κι αυτός κάποια στιγμή είχε ένα καινούριο ξεκίνημα. Ας βάλουμε όλοι τον εαυτό μας στα καινούρια ξεκινήματα που έχουμε κάνει και ας σκεφτούμε τι συμπεριφορά θα θέλαμε».

[dfp_ads id=236982]

Προ ημερών, ο Ντάνος δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια επειδή έφυγε στο διάλειμμα θεατρικής παράστασης. Τι είχε συμβει; «Στην παρέα του Cabaret έπρεπε να φύγω. Δεν θέλω να πω για ποιο πρόσωπο πρόκειται. Ειδοποιήθηκα σχεδόν με το ξεκίνημα της παράστασης, σε συνεννόηση που είχα μέσω μηνυμάτων έφυγα αμέσως με το διάλειμμα. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το πόσο γρήγορα έτρεξαν να με βγάλουν αγενή», εξομολογείται.

Και κάπου εκεί, αποκαλύφθηκε στο Πρωινό η άλλη πλευρά του νικητή του Survivor. «Στην φαρέτρα του έχει όπλα, τα οποία αν τα γνωρίζαμε θα ήταν επί δέκα… Κάνει πράγματα που δεν μαθαίνουμε», τόνισε ο Άρης Καβατζίκης. Ο Κώστας Τσουρός πρόσθεσε: «Ο Γιώργος κάνει πράγματα για καλό σκοπό τα οποία τα κρατάει εκτός κάμερας και εκτός δημοσιότητας. Δεν μου επιτρέπει ούτε εμένα καν να αναφέρω τι κάνει».

Η Φαίη Σκορδά συνάντησε στον Ντάνο στο Make A Wish και αποκάλυψε: «Δίπλα μου καθόταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Κάποια στιγμή ήρθαν τρία παιδάκια και κάθισαν στην αγκαλιά του και άκουγα τι έλεγαν. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή ψυχή και δεν το λέω τυχαία».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε τον λόγο που δεν τον είδαμε στον ΣΚΑΪ!