Γιώργος Αμούτζας: «Είχα την ευχή και την κατάρα να έχω πατέρα από το χώρο»

Γιώργος Αμούτζας

"Αυτό είναι μια μεγάλη κατάρα γιατί χρειάζεται πολύ αγώνα και προσπάθεια για να σταματήσεις να είσαι ο γιος του Δελλή" δήλωσε ο Γιώργος Αμούτζας.

Ο Γιώργος Αμούτζας ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έπρεπε να αποδείξει ακόμα περισσότερο πως αξίζει καθώς ο πατέρας του προέρχεται από τον ίδιο χώρο.

«Μπήκα στο χώρο γρήγορα κι είχα πολλά να αποδείξω. Είχα ένα δύσκολο αγώνα. Έχω την ευχή και την κατάρα να έχω έναν πατέρα, που σχετίζεται με το χώρο. Έχει να σου προσφέρει, να σε στηρίξει, να σε βοηθήσει. Ο πατέρας μου είναι ο Σταύρος Δελλής κι έχει την ανωτέρα δραματική σχολή, τον Ίασμο. Αυτό είναι μια μεγάλη κατάρα γιατί χρειάζεται πολύ αγώνα και προσπάθεια για να σταματήσεις να είσαι ο γιος του Δελλή» ανέφερε ο Γιώργος Αμούτζας.

«Το ένιωσα στα πρώτα χρόνια. Όλο αυτό το έχω αφήσει πίσω γιατί μιλάει η δουλειά μου κι οι συνεργασίες μου. Αμούτζας είναι το πατρικό, ο πατέρας έχει το καλλιτεχνικό στο χώρο. Εγώ επέλεξα επίτηδες να μην κρατήσω το καλλιτεχνικό. Χρειάστηκε να κάνω μια μεγαλύτερη προσπάθεια για να αποδείξω ότι δουλεύω για αυτό και για τον κόσμο και για τον εαυτό μου» πρόσθεσε ο Γιώργος Αμούτζας.