Γιώργης Κοντοπόδης: Οι ατάκες του για τον Γιώργο Λιάγκα «έπνιξαν» την Όλγα Λαφαζάνη! «Είναι μια φημολογία αυτή…»

Γιώργης Κοντοπόδης

Τι είπε ο ηθοποιός για τον Γιώργο Λιάγκα; Ήταν καλεσμένος του πριν λίγες ημέρες...

Ο χαρακτήρας του Άγγελου που υποδύεται στην σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια» έχει κάνει θραύση, με το μπρίο, την προφορά και τις ατάκες του. Ο ηθοποιός Γιώργης Κοντοπόδης βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Επιτέλους σαββατοκύριακο» και ανάμεσα στα όσα αναφέρθηκαν ήταν και η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στην «Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα».

«Αν πήρε το βάπτισμα του πυρός στην Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, σήμερα εδώ θα σου φανεί στρουμφοχωριό» σχολίασε η Ναταλία Γερμανού, αλλά ο Γιώργης Κοντοπόδης είχε εντελώς διαφορετική άποψη…

«Είναι μια φημολογία αυτή. Εγώ πέρασα πάρα πολύ όμορφα και δεν το λέω για να το πω. Όχι μόνο δεν με έφερε σε δύσκολη θέση, είναι ένας γλυκύτατος και ευγενέστατος άνθρωπος.»

[dfp_ads id=236982]

Θες η κακιά η ώρα, θες η ταχύτητα που έσπευσε να απαντήσει ή τα όσα άκουσε, η Όλγα Λαφαζάνη «πνίγηκε» ξεκινώντας τη φράση της…«Εξαρτάται από τον ποιον έχει απέναντι του. Όχι με την έννοια ότι κάποιους τους υποτιμά και κάποιους όχι, απλά για εσένα δεν ξέρουμε ακόμα πολλά πράγματα, οπότε σε παίρνει με το γλυκό.»

Δείτε εδώ απόσπασμα από την εμφάνιση του στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα

«Δεν ξέρω. Απλά πέρασα πραγματικά πολύ όμορφα» επέμεινε ο ηθοποιός και η Ναταλία Γερμανού συμπλήρωσε:

«Εγώ επειδή τον έχω κάνει και λίγο παρέα, όντως είναι. Είναι ευγενικός.»

«Η ευγένεια δεν είναι νομίζω στο τι θα πεις στον άλλον. Είναι στον τρόπο που σε κοιτάει ο άλλος, που εκφράζει αυτό που σου λέει.»

«Έχει καλόκαρδα μάτια. Και μην ξεχνάς ότι η θέση του οικοδεσπότη ενός Late Night, είναι και λίγο άχαρη καμιά φορά, γιατί δεν είναι σαν το πρωινό που μαζευόμαστε και λέμε καλύτερα πράγματα και γλυκά. Στο Late Night πρέπει να τραβήξεις και λίγο το σκοινί.»