Γιολάντα Μπαλαούρα: «Στενοχωριέμαι λίγο με τις βιντεοκασέτες, γιατί έχω κάνει πολύ ωραία πράγματα»

Γιολάντα Μπαλαούρα

«Δεν αισθάνομαι άνετα να γίνεται δημόσια η προσωπική μου ζωή», λέει η Γιολάντα Μπαλαούρα.

Η Γιολάντα Μπαλαούρα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη. Η ηθοποιός μίλησε για το Ναυάγιο, το ρόλο της Πολυξένης, την προσωπική της ζωή, αλλά και την εποχή της βιντεοκασέτας.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω στο Ναυάγιο. Οι τηλεθεατές έχουν αγαπήσει τη σειρά από το πρώτο επεισόδιο και φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης. Τα γυρίσματα είναι πολύ δύσκολα, το καλοκαίρι ήμασταν με χειμωνιάτικα ρούχα. Η Πολυξένη ασχολείται με το σπίτι της, της κόρες της και τον άνδρα της. Δεν ξέρει τις δουλειές του άντρα της, το τι συμβαίνει στο μεσιτικό γραφείο που έχει, η Πολυξένη έχει πλήρη άγνοια», είπε αρχικά η Γιολάντα Μπαλαούρα για το Ναυάγιο και το ρόλο της Πολυξένης.

Για την προσωπική της ζωή, η Γιολάντα Μπαλαούρα απάντησε: «Δεν αισθάνομαι άνετα να γίνεται δημόσια η προσωπική μου ζωή. Μου αρέσει η ιδιωτικότητα σε μερικά πράγματα. Ο σύντροφός μου ήταν πάντα δίπλα μου, σε πρεμιέρες και σε εμφανίσεις. Βλέπω συνάδελφους μου να μοιράζονται την προσωπική τους ζωή, δεν διαφωνώ, απλά δεν είναι βολικό για εμένα».

Κλείνοντας, η Γιολάντα Μπαλαούρα είπε: «Όλα τα χρονιά που δουλεύω, όλα έχουν κατακτηθεί σκαλάκι – σκαλάκι. Η δουλειά θέλει στομάχι, προσπάθεια και αντοχή. Στενοχωριέμαι λίγο με τις βιντεοκασέτες, γιατί έχω κάνει πολύ ωραία πράγματα. Αυτό υπήρχε, αυτό έκανα! Έχω κάνει μία βιντεοκασέτα με τον Νικόλα Άσιμο και τον Γιάννη Ζουγανέλη, που τους υπεραγαπώ. Δεν αισθάνομαι ενοχή για ό,τι έχω κάνει, γιατί όλα τα έκανα με πολλή αγάπη και μεράκι».