Γιολάντα Μπαλαούρα: «Αντιμετώπισα αμφισβήτηση και δυσπιστία στο θέατρο»

Γιολάντα Μπαλαούρα

"Είναι πάρα πολύ ευχάριστο που βλέπουμε ηθοποιούς που έχουν κάνει για χρόνια θέατρο, να μπαίνουν στην τηλεόραση και το αντίθετο" παραδέχεται η Γιολάντα Μπαλαούρα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Γιολάντα Μπαλαούρα στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ. Η ηθοποιός μίλησε για τη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια», τον διαχωρισμό τηλεοπτικών και θεατρικών ηθοποιών, την αύξηση της εγκληματικότητας καθώς και τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως για τον καλλιτεχνικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, η Γιολάντα Μπαλαούρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλο αυτό που συμβαίνει με εμάς τις γυναίκες, να βλέπεις ο άλλος να σκοτώνει τον άνθρωπο με τον οποίο ζει μαζί είναι τρομακτικό πραγματικά. Είναι κάτι που δεν μπορώ να το σχολιάσω γιατί δεν μπορώ να το μεταβολίσω όλο αυτό. Πρέπει μάλλον κ να είμαστε πολύ προσεκτικοί στους ανθρώπους που αφήνουμε να μπουν στη ζωή μας και οι γονείς πως μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Θέλει μεγάλη προσοχή το να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο».

«Υπάρχει μια άνθιση στη μυθοπλασία και αυτό είναι ευχάριστο. Είναι πάρα πολύ ωραίο που ο γίγαντας ξύπνησε και κάνει ωραίες δουλειές και επιτέλους σταμάτησε αυτός ο διαχωρισμός ανάμεσα σε τηλεοπτικούς και θεατρικούς ηθοποιούς. Είναι πάρα πολύ ευχάριστο που βλέπουμε ηθοποιούς που έχουν κάνει για χρόνια θέατρο, να μπαίνουν στην τηλεόραση και το αντίθετο γιατί εγώ ανήκω σε μια γενιά που αυτό το διαχωρισμό τον βίωσα. Επειδή είχα κάνει πάρα πολύ τηλεόραση, υπήρχε μια αμφισβήτηση και μια δυσπιστία στο θέατρο. Τώρα αυτό έχει τελειώσει» πρόσθεσε η ηθοποιός στον Διονύση Χριστόπουλο και το Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

«Είναι καλό που μιλήσαμε. Βέβαια από ότι βλέπω μίλησαν μόνο οι αθλητές και οι ηθοποιοί. Για τους άλλους χώρους, που από ότι ξέρω συμβαίνουν πολύ χειρότερα πράγματα, δεν έχει μιλήσει κανείς και τα έχουν κουκουλώσει».