Γιατί ντύθηκαν έτσι στο Έτοιμο το πρωινό; Τα σχόλια στην έναρξη για την απόφαση του ΣτΕ

Η εμφάνιση τους προκάλεσε αίσθηση και ...απορία.

Ντυμένοι με κοστούμια, άντρες και γυναίκες της παρέας του πρωινού μας καλημέρισαν με έναν διαφορετικό τρόπο το πρωί της Πέμπτης.

«Everybody needs somebody to love» από Blues Brothers και ο σκοπός ξεκινούσε και τελείωνε εκεί όπως εξήγησαν οι παρουσιαστές, παρόλο που κανείς θα θεωρούσε πως μετά την απόφαση του ΣτΕ ήθελαν να δώσουν μια διαφορετική αύρα στο πρωινό.

«Καλημέρα σε όλους σας. το Έτοιμο το πρωινό είναι, δεν είναι ότι είναι κάτι άλλο, δεν είναι μια ταινία, δεν είναι το Men in Black ή κάτι τέτοιο. Λοιπόν άκου να δεις πως τα φέρνει η ζωή. Εμείς αυτό το είχαμε σκεφτεί για χθες, για κάποιο λόγο δεν μπορούσε να γίνει και λέμε θα το κάνουμε σήμερα. Που να ξέραμε!» εξήγησε στην έναρξη της εκπομπής η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης συνέχισε: «Δεν είναι δηλαδή ότι κλαίμε το νόμο που κρίθηκε αντισυνταγματικός οπότε ντυθήκαμε στα μαύρα. Δεν είναι ότι κάνουμε πάρτι. Το είχαμε κανονίσει έτσι κι αλλιώς.»

«Θέλαμε να είμαστε λίγο πιο επίσημοι και σήμερα είναι ταμάμ γιατί έχει και ένα ειδησεογραφικό, να τώρα εσύ δεν θα μπορούσες να λες δελτίο ειδήσεων και να λες για όλα αυτά τα πράγματα;» ανέφερε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.