…Γιατί και οι υπέρβαροι έχουν δικαίωμα στο χορό

Διαβάστε για το νέο reality - talent show του ΣΚΑΙ.

Δώδεκα φιναλίστ. 100,000 δολάρια. Ένας στόχος… να μεταμορφωθούν από υπέρβαροι…. σε επιδέξιοι χορευτές! Απογοητευμένοι από τις συνεχόμενες αποτυχημένες δίαιτες και τα κουραστικά γυμναστήρια, αφήνουν τους φίλους και την οικογένειά τους πίσω και κινούνται στους ρυθμούς του «Dance Your Ass Off» και για 10 εβδομάδες. Στόχος τους να αλλάξουν τις ζωές τους για πάντα.

Κάθε διαγωνιζόμενος γίνεται ζευγάρι με έναν επαγγελματία χορευτή που θα τον εκπαιδεύει για τις εβδομαδιαίες «μονομαχίες». Κάθε εβδομάδα, μαθαίνουν ένα νέο είδος χορού – από χιπ χοπ, ντίσκο μέχρι και χορός σε στύλο – έχοντας πάντα για παρτενέρ έναν επαγγελματία.

Μια φορά την εβδομάδα θα παρουσιάζουν τις χορευτικές φιγούρες που έμαθαν μπροστά σε ένα ζωντανό ακροατήριο στο στούντιο και θα κρίνονται από ειδικούς όπως τον χορογράφο Danny Teeson, τον χορευτή και χορογράφο Mayte Garcia και την χορεύτρια και ηθοποιό Lisa ANN Walter. Οι κριτές θα σημειώσουν τις σωστές κινήσεις και τα λάθη και έπειτα οι διαγωνιζόμενοι θα ζυγίζονται και θα αποκαλύπτουν την εβδομαδιαία απώλεια βάρους τους. Το αποτέλεσμα του χορού και η απώλεια βάρους προστίθενται σε μια συνολική βαθμολογία ,η οποία θα καθορίσει ποιος θα αποχωρεί κάθε εβδομάδα από τον διαγωνισμό.

Το «Dance Your Ass Off» έχει συγκεντρώσει μια ομάδα ειδικών επιστημόνων στην απώλεια βάρους συμπεριλαμβανομένου του Δρ Robert Huizenga , της ειδικού Meg Werner Moreta και του Lee Wall. Αυτή η ομάδα θα εξασφαλίσει ότι οι διαγωνιζόμενοι θα καταφέρουν να φθάνουν στη μέγιστη δυνατότητα απώλειας βάρους φυσιολογικά και υγιεινά . Αλλά ακόμη και με όλη αυτήν την υποστήριξη, δεν θα είναι εύκολο.

Η κουζίνα του σπιτιού που θα μένουν οι διαγωνιζόμενοι, θα είναι γεμάτη λιχουδιές γλυκά και παχυντικά πρόχειρα φαγητά.

Με έπαθλο 100.000 δολλάρια και μια πιο υγιή ζωή στο μέλλον ποιος θα έχει τον τελευταίο χορό;