Γιασεμή Κηλαηδόνη για Λουκιανό Κηλαηδόνη: «Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα αυτό του να τον διεκδικούν και να είναι με άλλους»

Γιασεμή Κηλαηδόνη

"Τον ήθελα πιο πολύ για εμένα, αλλά και ο Λουκιανός κι όλοι οι καλλιτέχνες το έχουν αυτό το κομμάτι" εξομολογήθηκε η Γιασεμή Κηλαηδόνη.

Η Γιασεμή Κηλαηδόνη βρέθηκε στην κουζίνα του Π.Ο.Π. Μαγειρική με τον Ανδρέα Λαγό και μίλησε για τον πατέρα της Λουκιανό Κηλαηδόνη και το πως κατάφερε να είναι δίπλα στην οικογένειά του παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

«Έγινα μαμά και το κατάλαβα. Εγώ, όπως όλα τα παιδιά, θέλουμε τους γονείς μας για εμάς. Δεν μου άρεσε πάρα πολύ αυτό. Μεγαλώνοντας το συνειδητοποίησα αυτό, να τον διεκδικούν και να είναι με άλλους. Τον ήθελα πιο πολύ για εμένα, αλλά και ο Λουκιανός κι όλοι οι καλλιτέχνες το έχουν αυτό το κομμάτι» εξομολογήθηκε η Γιασεμή Κηλαηδόνη.

«Εκείνος, βέβαια, μπορούσε και τα ξεχώριζε πάρα πολύ καλά. Ήταν πολύ στην οικογένειά του, παρόλο που δούλευε πολύ. Είχε τους χρόνους και την ώρα που ήταν μόνο για εμάς. Ήταν εξαιρετικά υπομονετικός μπαμπάς. Είχε μεγάλη υπομονή, που χρειάζεται παντού» πρόσθεσε η Γιασεμή Κηλαηδόνη.