Γιάννης Ζουγανέλης: «Συμβούλευα την Ελεονώρα να κρύβει ότι είναι κόρη μου»

Γιάννης Ζουγανέλης

"Θα μπορούσα να πω μία κουβέντα στον Νίκο Κούρκουλο υπέρ της αλλά δεν το έκανα" τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στη 1» και την Έρη Βαρδάκη με αφορμή την παράσταση «Μπακαλόγατος», στην οποία πρωταγωνιστεί. Ο ίδιος μίλησε για τη σχέση με τους κωφάλαλους γονείς του.

«Ως παιδί αντιλήφθηκα για πρώτη φορά ότι οι γονείς μου δεν ακούν, όταν έπεσε ένα βάζο με έναν φοβερό κρότο στο πάτωμα και εκείνοι δεν κατάλαβαν τίποτα» εξομολογήθηκε ο καλλιτέχνης. Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν και για τη σχέση του με τον Σάκη Μπουλά με τον οποίο γνωρίστηκαν για πρώτη φορά σε οντισιόν του Χατζιδάκι.

«Ο Σάκης Μπουλάς δεν μου λείπει γιατί τον κουβαλάω μαζί μου. Νιώθω ότι μιλάμε, ότι τον βλέπω». Ακόμη, ο Γιάννης Ζουγανέλης εξήγησε και τους λόγους αποχής του από την τηλεόραση. «Από την τηλεόραση απέχω γιατί έχω την πολυτέλεια να επιλέγω. Ετοιμάζω πράγματα, αλλά δεν τυγχάνω της εμπιστοσύνης που είχα στο παρελθόν» παραδέχτηκε, ενώ τέλος μίλησε με πολύ αγάπη και για την κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Όπως είπε τα τελευταία χρόνια πλέον τον συστήνουν οι μεγάλοι στα παιδιά τους ως τον πατέρα της Ελεωνόρας, εξηγώντας ότι αυτό το γεγονός δεν τον πειράζει καθόλου. Επιπλέον όπως αποκάλυψε τη συμβούλεψε στα πρώτα βήματά της να κρύβει ότι είναι κόρη του. «Όταν η Ελεωνόρα έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο θα μπορούσα ενδεχομένως να πω μία κουβέντα στον Νίκο Κούρκουλο υπέρ της. Δεν το έκανα ποτέ».