Γιάννης Ζουγανέλης: «Ο Νίκος Συρίγος αγαπάει τον Γιώργο Νταλάρα, γι’ αυτό και τον στήριξε»

Γιάννης Ζουγανέλης

«Είναι δική μου επιλογή να απέχω από την τηλεόραση, γιατί αυτή τη στιγμή κάνω πολλά πράγματα με τη μουσική», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην αποχή του από την τηλεόραση, στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και τη στήριξη του Νίκου Συρίγου.

«Αγαπώ πολύ την τηλεόραση, τώρα έχω την πολυτέλεια να επιλέγω. Είχα κάποιες προτάσεις, αλλά δεν μπορούσα να δουλέψω με τους ανθρώπους που μου πρότειναν. Είναι δική μου επιλογή να απέχω, γιατί αυτή τη στιγμή κάνω πολλά πράγματα με τη μουσική», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε στη συνέχεια: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι μία ιδιαίτερη μορφή, τον ξέρω εδώ και 50 χρόνια. Είπε κάτι παρορμητικά και παρεξηγήθηκε. Αλλού ήταν το χτύπημα, στους πιο πάνω. Ο Νίκος Συρίγος αγαπάει τον Γιώργο Νταλάρα, γι’ αυτό και τον στήριξε για τις δηλώσεις που έκανε. Δεν είναι κακό αυτό».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Ζουγανέλης ανέφερε: «Έχω ψαρέψει μαζί με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Τον ήξερα, ήταν εξαιρετικός άνθρωπος. Δεν ξέρω κατά ποσό έχει ενδιαφέρον η ζωή κάποιου για να γίνει ταινία».