Γιάννης Ζουγανέλης: «Ντρέπομαι να διαβάσω το γράμμα που μου έστειλε»

Γιάννης Ζουγανέλης

"Τού έστειλα το δίσκο και μού έστειλε απάντηση" δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Εμείς και στην Βίκυ Αλεξανδροπούλου ο Γιάννης Ζουγανέλης σχολίασε την επικαιρότητα, την παράσταση Μπακαλόγατος που πρωταγωνιστεί, την συνομιλία του με τον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και την απαντητική επιστολή που του έστειλε ο Βαγγέλης Παπαθανασίου.

«Εγώ και σε πρωθυπουργό έχω σταματήσει και του έχω κάνει κρίση που τον είδα στο παρελθόν. Είχα δει τον Ανδρέα Παπανδρέου σε ένα μαγαζί στην Κηφισιά. Μου μίλησε, ήταν πολύ ευγενής άνθρωπος και μου είπε μου άρεσε αυτό που είδα, Του είπα κοιτάξτε να δείτε σας ευχαριστώ, με τιμά, αλλά τιμά κι εσάς που με προσεγγίσατε και που εγώ θα ντρεπόμουν να σας πω αυτά που θέλω να σας πω» ανέφερε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Για να είμαι ειλικρινής κοντεύει χρόνος που έχω κάνει ένα διπλό οργανικό δίσκο στην Αμερική. Υπήρχαν 50 και πλέον CDs σε όλον τον κόσμο με οργανική μουσική, που ήταν υποψήφια για να φτάσουν στα 4 των Grammy. Δεν πήγα στα 4, αλλά ήμουν στα 7. Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, που είχα τη μεγάλη χαρά να το γνωρίσω. Ντρέπομαι να ανοίξω τώρα το γράμμα που μου έστειλε, μετά από αυτόν το δίσκο που έκανα. Τού έστειλα το δίσκο και μού έστειλε απάντηση» πρόσθεσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.