Γιάννης Ζουγανέλης: «Μου πέταξε ένας μετανάστης τη σαλάτα και μου λέει «χούμους»! Του την έφερα στο κεφάλι»!

Γιάννης Ζουγανέλης

"Να πω μια αλήθεια, ο Έλληνας μετανάστης δεν έχει καμία σχέση με τους μετανάστες που βλέπουμε εδώ πέρα και φιλοξενούμε εμείς. Καμία σχέση"!

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην εκπομπή Τι λέει; και κάποιες συγκεκριμένες αναφορές του δεν περνούν απαρατήρητες. Αρχικά, ο ηθοποιός απάντησε για όσους τον κατηγορούν ότι έχει πάρει υπέρογκα ποσά από την ΕΡΤ:

«Μου επισυνάπτουν ότι έκανα δουλειά στην ΕΡΤ κι επειδή είμαι στην ΕΡΤ σημαίνει ότι ταυτίζομαι με την εξουσία που κυβερνά, ενώ είμαι 40 χρόνια στην ΕΡΤ. Υπάρχει τρομερή αυθαιρεσία, διαστρεβλώνουν τα πράγματα ότι παίρνω 12,000 την εκπομπή. Δηλαδή, όσο κόστιζε η εκπομπή το χρέωναν σε εμένα».

Όταν ρωτήθηκε για το μεταναστευτικό, ο Γιάννης Ζουγανέλης δήλωσε τα εξής: «Να πω μια αλήθεια, ο Έλληνας μετανάστης δεν έχει καμία σχέση με τους μετανάστες που βλέπουμε εδώ πέρα και φιλοξενούμε εμείς. Καμία σχέση! Να σε φιλοξενήσω αλλά να μου πατήσεις το κεφάλι μέσα στο σπίτι μου; Όχι, δεν το θέλω. Πρέπει κάποια στιγμή να λέμε την αλήθεια. Τσακώθηκα με μετανάστη γιατί όταν τους πήγαμε κάποια στιγμή για να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκε για να μοιράζω σαλάτες και ένας μου την πετάει και μου λέει «χούμους». Ε, του την έφερα στο κεφάλι! Δεν καταλαβαίνω Χριστό»!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…