Γιάννης Ζουγανέλης: Η θερμή αγκαλιά με τον Νίκο Συρίγο μετά τις φήμες περί σχέσης με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Γιάννης Ζουγανέλης

"Με ενοχλεί όταν δεν υπάρχει διακριτικότητα. Δεν είναι καλό να βάζεις τον οποιοσδήποτε πατέρα να απολογείται για το πώς ισορροπεί το παιδί του στην κοινωνία" ανέφερε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την σχέση του με την κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τις στιγμές που ήρθε σε δύσκολη θέση όταν χρειάστηκε την προσωπική της ζωή. Μάλιστα κατά την είσοδό του στο πλατό αντάλλαξαν μία σφιχτή αγκαλιά με τον Νίκο Συρίγο, ο οποίος φημολογείται ότι διατηρεί σχέση με την τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό της.

Η Ελεονώρα είναι ένα χαρισματικό παιδί και όπως όλα τα παιδιά του κόσμου, αν τους επιτρέψεις, ανθίζουν. Έχω νιώσει πολλές φορές τα παιδιά να καταπιέζονται και να αγνοούνται. Πετάνε για παράδειγμα ένα tablet και εκείνα μπαίνουν σε μία άλλη διάσταση, δεν το λέω για να κρίνω. Εγώ, χωρίς να τους κουνήσω το δάχτυλο, έμαθα στο παιδί μου ότι δεν συγκρινόμαστε μεταξύ μας, η σύγκριση μας κάνει ατομιστές ενώ η έλλειψή της μας βάζει στη διαδικασία να ανακαλύψεις την μοναδικότητά σου», υπογράμμισε.

Για το ταλέντο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη είπε: «Είναι πολύ καλή η Ελεωνόρα. Όταν ήταν 2 ετών ήμασταν σε ένα στούντιο και γράφαμε μία εκπομπή για την ΕΡΤ. Μου προτάθηκε να δισκογραφιών πολλά τραγούδια, και επειδή την έπαιρνα μαζί μου στα στούντιο κάποια στιγμή υπήρχε ένα τραγούδι που έλεγε για ένα «δώρο» και της ζήτησα να το πει, μπήκε και το είπε πολύ τρυφερά, την έχω ηχογραφημένη. Την Ελεονώρα την απασχολούσε ανέκαθεν ο ήχος, η μουσική παρακολουθούσε τα πάντα. Αγαπούσε πολύ τις ελληνικές ταινίες που είναι ένα τεράστιο σχολείο. Αγαπούσε πολύ την Αλίκη Βουγιουκλάκη».

Για τις στιγμές που του ζητούσαν να σχολιάσει τις αποφάσεις και την προσωπική ζωή της κόρης του, ο Γιάννης Ζουγανέλης επεσήμανε πως, «Με ενοχλεί όταν δεν υπάρχει διακριτικότητα. Δεν είναι καλό να βάζεις τον οποιοσδήποτε πατέρα να απολογείται για το πώς ισορροπεί το παιδί του στην κοινωνία. Η ισορροπία είναι και μεγάλη τύχη».