Γιάννης Ζουγανέλης: «Η διέξοδος του Σάκη Μπουλά ήταν η αυτοκαταστροφή του, το αλκοόλ»

Γιάννης Ζουγανέλης

«Ο Βλάσσης Μπονάτσoς ήταν πολύ φίλος μου, ήταν αεράτος και δοτικός», λέει ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για την σύζυγό του, την κορη του, και τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά.

«Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με την Ισιδώρα είμαστε πάνω από 40 χρόνια μαζί, γνωριστήκαμε σε μια μπουάτ. Ήταν μαθήτρια  λυκείου και την παρακολουθούσα σαν καλλιτέχνιδα. Κάλεσα σπίτι την Ισιδώρα με μια φίλη, της και μου είπε ότι άρεσα στην φίλη της. Ήθελα να κάνω κι άλλα παιδιά», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Για την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Γιάννης Ζουγανέλης ανέφερε πως «η Ελεωνόρα για εμένα θα είναι πάντα μικρό παιδί, δεν έχει αλλάξει. Η κόρη μου από μικρή ήταν ευγενής, αγαπούσε το τραγούδι και  κοιταζόταν στον καθρέφτη. Το πρώτο μιούζικαλ που έπαιξε η Ελεονώρα ήταν στο νηπιαγωγείο».

Για το γεγονός ότι τα media ασχολούνται με την προσωπική ζωή της Ελεωνόρας, ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε: «Με ενοχλεί ο τρόπος που ασχολούνται με τη ζωή της Ελεωνόρας. Η Ελεωνόρα είναι από τους ανθρώπους που δεν θα ήθελε το προσωπικό της να επικοινωνείται. Η Ελεωνόρα για εμένα είναι ένα πλάσμα ιδιαίτερο, όπως το κάθε κορίτσι για κάθε πατέρα. Η Ελεωνόρα είναι μια χαρά, είναι ευτυχισμένη. Θα ήθελα να γίνω πάππους, της έχω πει “αν κάνεις αγόρι οπωσδήποτε θα το πεις Γιάννη”».

Τέλος, για τον φίλο του, τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά, ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε: «Ο Σάκης Μπουλάς μού είχε εκμυστηρευτεί στο νοσοκομείο, ότι είχε θυμό για τον τρόπο που φέρθηκε στην ζωή του. Η διέξοδος του Σάκη Μπουλά ήταν η αυτοκαταστροφή του, το αλκοόλ. Ο Βλάσσης Μπονάτσoς ήταν πολύ φίλος μου, ήταν αεράτος και δοτικός».