Γιάννης Ζουγανέλης: «Έλαβα μήνυμα πως της στιγμάτισα τη ζωή, πραγματικά κόπηκα»

Γιάννης Ζουγανέλης

Όσα εξομολογήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης στην Αννίτα Πάνια.

Καλεσμένος της Αννίτας Πάνια βρέθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης, τη νύχτα της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής «Ανοιχτά» στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε σε ένα μήνυμα που έλαβε στα social media και στάθηκε ικανό να τον προβληματίσει βαθιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ζουγανέλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έλαβα κάποια στιγμή ένα μήνυμα στο messanger από κάποια κοπέλα, η οποία έλεγε πως την προσέβαλα πάρα πολύ και της χάλασα τη μέρα. Την συνόδευε η στάση μου σε όλη την ζωή της. Πραγματικά κόπηκα».

Απαντάω και λέω πως δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό. Γιατί ξέρω πως είμαι και ξέρω ότι ποτέ. Δεν την γνώρισα αυτή την κοπέλα. Κάποια στιγμή μιλούσα στο πρόγραμμα με την κοπέλα, της δίνω το μικρόφωνο, μου παραγγέλνει κάτι και ήταν πολύ ωραίο αυτό που είπε. «Α είσαι τέλεια, μετά θα φάμε μαζί» της λέω»..

«Επειδή αυτή ήταν ευτραφής, που εγώ δεν έχω τέτοιες ρατσιστικές λογικές, νόμιζε ότι ήταν νύξη το σχόλιο μου. Νόμιζε ότι την ειρωνεύτηκα ενώ δεν υπήρχε τέτοια σκέψη. Εγώ δεν είμαι καθόλου από αυτούς τους ανθρώπους, δηλαδή αν είναι δυνατόν. Για αυτό αγωνίστηκα, να μην υπάρχει ρατσισμός σε αυτές της λογικές» συμπλήρωσε ο καλλιτέχνης στο βραδινό talk show της Αννίτας Πάνια στο OPEN.