Γιάννης Ζουγανέλης: «Είναι τρελό να με ρωτούν αν χώρισε η κόρη μου»

Γιάννης Ζουγανέλης

"Ότι η κόρη μου χώρισε με το γάμπρο μου και δεν ήταν στα γενέθλιά του. Ήταν στα γενέθλιά του κι εγώ πήγα" ανέφερε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Μία αφοπλιστική συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο. Ο Γιάννης Ζουγανέλης ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Δεν θα δούλευα με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη, είμαι κάθετος σε οποιαδήποτε μορφή βίας. Τα περιστατικά του θεάτρου που ακούστηκαν είναι μειοψηφία σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν σε γραφεία και τράπεζες. Στο κίνημα του #MeToo δεν πουλάει η βία, αλλά ποιος την κάνει και κάτω από ποιες συνθήκες την κάνει», δήλωσε.

Για την τραπ δήλωσε πως είναι σε κάθετη ρήξη με τους εκπροσώπους της. «Δεν μπορώ να έχω συμμετοχή σε συναυλία που ξέρω εκ προοιμίου ότι θα είναι και κάποιος που μιλάει για όπλα και ψευτοτσαμπουκά. Είναι φασιστοειδές, δεν τους καταλαβαίνω, τους απεχθάνομαι. Αν μου έλεγαν έλα στα MAD να πάρεις το πρώτο βραβείο και ήξερα ότι είναι εκεί, δεν θα πήγαινα. Είναι φαιδροί και ματαιόδοξοι».

Το απωθημένο του είναι ότι οι παρουσιαστές δεν έχουν πάρει στα σοβαρά την μουσική του.

Ο ίδιος είναι περήφανος για την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, και αποκάλυψε πως συγκινήθηκε όταν η Χάρις Αλεξίου της έδωσε την «σκυτάλη».

«Είναι τρελό να με ρωτούν αν χώρισε ο κόσμος. Κατ’ αρχήν με πλησιάζει κόσμος και με συγχαίρει για το εγγονάκι. Ποιο εγγονάκι; Ότι η κόρη μου χώρισε με το γαμπρό μου και δεν ήταν στα γενέθλιά του. Ήταν στα γενέθλιά του κι εγώ πήγα»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της παράστασης «Ο Μπακαλόγατος», η οποία θα ανέβει στις 13 Οκτωβρίου στο θέατρο «Πειραιώς 131».