Γιάννης Ζουγανέλης: «Έχουν φτάσει σε οικονομική απόγνωση και πηγαίνουν στο Survivor»

Γιάννης Ζουγανέλης

"Σε ένα βαθμό και για κάποιο χρονικό διάστημα, ναι, αλλάζει η πορεία ενός καλλιτέχνη μετά από το Survivor αποκτώντας δημοσιότητα αλλά μπορεί και να καταστραφεί" υπογραμμίζει ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στα ριάλιτι επιβίωσης και τους καλλιτέχνες που λαμβάνουν μέρος σε αυτά καθώς και την κοινωνικορατσιστική σάτιρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ζουγανέλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δικαιολογώ κάποιους ανθρώπους που έχουν φτάσει σε οικονομική απόγνωση να πηγαίνουν στα ριάλιτι. Όμως εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Πρώτα απ’ όλα γιατί ντρέπομαι και δεν μπορώ αυτές τις ίντριγκες, την δημόσια συγκίνηση και τα κλάματα».

«Ο Θανάσης Βισκαδουράκης που είναι τώρα στο Survivor είναι πρώτος μου ξάδελφος. Ξέρω πολλούς που πήγαν γιατί έφτασαν σε όρια οικονομικά απόγνωσης. Υπήρξαν παίκτες οι οποίοι ήταν παντελώς απαξιωμένοι και ξαναμπήκαν σε μια διαδικασία καλλιτεχνική. Σε ένα βαθμό και για κάποιο χρονικό διάστημα, ναι, αλλάζει η πορεία ενός καλλιτέχνη μετά από το Survivor αποκτώντας δημοσιότητα αλλά μπορεί και να καταστραφεί. Συνάδελφος μου, ο οποίος είχε ένα κύρος ως ηθοποιός, επειδή ήταν εκεί, δεν έχει προτάσεις αυτή τη στιγμή στο θέατρο».

«Είμαι γόνος αναπήρων και δεν θα μπορούσα να σκεφτώ να κάνω ποτέ σάτιρα κοινωνικορατσιστική. Ούτε σε χοντρό, ούτε σε αδύνατο, ούτε σε γκέι, ούτε σε οτιφήποτε διαφορετικό. Γιατί τόσο υποτιμήσαμε την γυναίκα όλα αυτά τα χρόνια; Ποτέ δεν το έκανα! Γιατί πρώτα απ’ όλα είχα Θεό την μάνα μου» πρόσθεσε ο καλλιτέχνης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.