Γιάννης Βούρος: «Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Ναταλία Λιονάκη, αλλά δεν μπόρεσα»

Γιάννης Βούρος

«Μας έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση που έγινε καλόγρια, θα έκανε σπουδαία καριέρα», είπε ο Γιάννης Βούρος.

Στη στήλη “Vintage Stories” της εκπομπής «Πάμε Δανάη» απάντησε ο Γιάννης Βούρος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις σειρές “Ταύρος με Τοξότη”, “Επιθυμίες”, αλλά και για τη Ναταλία Λιονάκη.

«Στη σειρά “Ταύρος με Τοξότη” είχαν επιλεγεί άλλοι πρωταγωνιστές γιατί η σειρά πήγαινε για το Mega, το οποίο την απέρριψε. Η σειρά ταίριαξε καλά και σε μένα και στην Πέγκυ Σταθακοπούλου και σφράγισε τη δεκαετία του ’90.

Το χαρακτηριστικό της σειράς ήταν η εξαιρετική χημεία που είχαμε με την Πέγκυ και ως προς τα σοβαρά και ως προς το χιούμορ. Ο κόσμος ακόμα και σήμερα όταν μας συναντάει επιθυμεί να δει ξανά τη σειρά», είπε αρχικά ο Γιάννης Βούρος.

Ο Γιάννης Βούρος είπε στη συνέχεια για τη σειρά “Επιθυμίες”: «Ήταν από τις σειρές που τον ήρωα τον μισεί η μισή Ελλάδα και η άλλη μισή τον χαίρεται. Σε μια ερωτική σκηνή στο γραφείο με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου φαινόντουσαν τα εσώρουχά μας και ο σκηνοθέτης ζήτησε να τα βγάλουμε. Λέγεται ότι αυτή είναι από τις καλύτερες ερωτικές σκηνές της ελληνικής τηλεόρασης».

Για τη Ναταλία Λιονάκη που επέλεξε πριν πολλά χρόνια τον μοναχισμό, ο Γιάννης Βούρος είπε: «Μετά το τέλος της σειράς μας έκανε πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση ότι η πρωτοεμφανιζόμενη Ναταλία Λιονάκη έγινε καλόγρια. Η άποψη πολλών ήταν ότι η Ναταλία θα έκανε σπουδαία καριέρα. Ήταν επιλογή της. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί της 2-3 φορές, αλλά δεν μπόρεσα».