Γιάννης Βούρος: «Έβγαλα καλά χρήματα από την τηλεόραση»

Γιάννης Βούρος

Όσα εξομολογήθηκε ο Γιάννης Βούρος στην τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο Γιάννης Βούρος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο την Καθαρά Δευτέρα και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην επιτυχημένη διαδρομή στην τηλεόραση, τους καλούς μισθούς αλλά και την κόρη του, Μαρία Λουϊζα Βούρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βούρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βεβαίως και υπήρξε περίοδος που έβγαλα καλά χρήματα από τη δουλειά μου αλλά από κει και πέρα έχει σημασία πως διαχειρίζεσαι αυτά τα ποσά. Ποτέ δεν έχτισα σπίτια, εξοχικά, βίλες, πισίνες και δεν αγόρασα σκάφη και αυτοκίνητα. Είμαι άνθρωπος που επέστρεψε τα χρήματα αυτά στο θέατρο»

«Η Μαρία Λουίζα μπορεί να μην είχε τον χρόνο που είχαν τα δύο άλλα παιδιά αλλά με πέντε κουβέντες έχει καταλάβει! Κάποια στιγμή της είχα πει, όταν έγιναν εκείνα τα γεγονός πριν κάποια χρόνια στο θέμα του κατά πόσο κάποιος είναι βιολογικός πατέρας ή όχι, πως θέλω να τιμήσει το όνομα μου. Δεν είπαμε τίποτα άλλο και από τότε, σε αυτό το κομμάτι, δεν έχουμε ξαναμιλήσει» συμπλήρωσε ο Γιάννης Βούρος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.