Γιάννης Βούρος: «Δεν ήρθε ποτέ αυτή η συγγνώμη από τη μαμά της κόρης μου, εγώ έκανα αυτό που ένιωσα»

Γιάννης Βούρος

"Αυτά σταματάνε όταν καταλαβαίνεις ότι ο χρόνος σου από εδώ και πέρα είναι περιορισμένος πια και έχεις μια ημερομηνία λήξης, όπως τα κουτιά με τις κονσέρβες" δήλωσε ο Γιάννης Βούρος.

Ο Γιάννης Βούρος ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης και μίλησε για την προσωπική του ζωή και τη συγγνώμη που περίμενε και δεν ήρθε.

«Στα προσωπικά μου θα έκανα τα ίδια. Ό,τι κι αν έκανα με πληγές που άφησα σε κόσμο, το έκανα γιατί αυτός ήμουν. Μπορεί να σε πλήγωσα γιατί έφυγα από μία σχέση, αλλά ήταν αληθινό αυτό που ένιωθα. Εγώ πληγώθηκα λιγότερο. Αυτά τα μετρώ κάθε μέρα» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Βούρος.

«Οτιδήποτε κάνω σε αυτή τη γ…ωζωή, έχει να κάνει με το αν έστειλα σωστά το μήνυμα. Δεν το έστελνα πάντα σωστά. Το συγγνώμη και το ευχαριστώ είναι στο καθημερινό μου λεξιλόγιο» πρόσθεσε ο Γιάννης Βούρος.

Στη συνέχεια είπε για τη συγγνώμη που περίμενε: «Δεν ήρθε ποτέ. Με ρωτάς για τη μαμά της κόρης μου. Δεν ήρθε ποτέ αυτό. Τώρα πια δεν έχει σημασία. Εγώ έκανα αυτό που ένιωσα. Αυτά σταματάνε όταν καταλαβαίνεις ότι ο χρόνος σου από εδώ και πέρα είναι περιορισμένος πια και έχεις μια ημερομηνία λήξης, όπως τα κουτιά με τις κονσέρβες».