Γιάννης Βίτσας: «Δεν μου αρέσει καθόλου η κοπέλα που είναι στην επιτροπή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου»

Γιάννης Βίτσας

"Θαυμάζω την Ελένη Μενεγάκη για την ευφυία της και για το ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου τοι πρότζεκτ της. Σερβίρει κάθε μέρα το ίδιο πιάτο επί 20 χρόνια", λέει ο Γιάννης Βίτσας.

Ο Γιάννης Βίτσας μίλησε στο Breakfast@Star και την Μαίρη Αργυριάδου για τα πρόσωπα της τηλεόραση και της showbiz ευρύτερα, καθώς ο δημοσιογράφος έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 3.500 συνεντεύξεις. Κάποια από τα σχόλια του δεν περνούν απαρατήρητα…

«Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε ότι δεν είχε κάνει δήλωση για τις 4.000 γυναίκες. Είπε ότι τον πίεσα πάρα πολύ για να το πει κι επειδή είχα όλη τη συνέντευξη τον πήρα τηλέφωνο και του είπα θα τη βγάλω».

«Θαυμάζω την Ελένη Μενεγάκη για την ευφυία της και για το ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου τοι πρότζεκτ της. Σερβίρει κάθε μέρα το ίδιο πιάτο επί 20 χρόνια. Είναι μαγκιά της που ακόμα έχει κοινό».

«Δεν μου αρέσει καθόλου η κοπέλα που είναι… έλα… στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks… η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν μου αρέσει καθόλου. Μιλάει με μία σοβαρότητα, λες και αναφέρεται δεν ξέρω κι εγώ σε τι. Όχι κορίτσι μου, μιλάς σε ένα κοριτσάκι για το πώς ντύθηκε, χαλάρωσε. Την θεωρώ ουσιαστικά χωρίς τηλεοπτική ύπαρξη».