Γιάννης Βασιλώττος: «Όσο κάνω τη δουλειά μου καλά, δεν πάει να κάνει και 1% η σειρά, δεν φταίω εγώ»

Γιάννης Βασιλώττος

«Η πτώση στα νούμερα τηλεθέασης πρέπει να απασχολεί τους σεναριογράφους», λέει ο Γιάννης Βασιλώττος.

Ο Γιάννης Βασιλώττος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Πάνο Παπαδόπουλο. Ο ηθοποιός απάντησε για το θέατρο, τη σειρά «Παράδεισος των Κυριών», αλλά και τη δήλωσή του «θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με άντρα, αλλά όχι να έχουμε σεξουαλική επαφή».

«Αποφασίσαμε να κάνουμε θέατρο με τους δικούς μας όρους, γιατί υπήρξαμε σε συνθήκες που δεν μας άρεσαν», είπε αρχικά ο Γιάννης Βασιλώττος για την παράσταση “Aliens” και συμπλήρωσε: «Ο καθένας μπορεί να κάνει μια παράσταση, να ανοίξει μια δραματική σχολή και έτσι φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο. Με πειράζει που ο κόσμος πάει να δει κάτι στο θέατρο και ας είναι άθλιο, επειδή παίζει κάποιος από το Survivor. Τα ΜΜΕ τα έχουν καταστρέψει όλα».

Για τον Παράδεισο των Κυριών, ο Γιάννης Βασιλώττος είπε: «Χαίρομαι που είμαι σε αυτή τη δουλειά. Καλώς ή κακώς η τηλεόραση μπορεί να μας δώσει τα λεφτά για να ζήσουμε. Κάποιοι νομίζουν ότι επειδή παίζεις στην τηλεόραση, έχεις τόσα λεφτά που δεν ξέρεις τι να τα κάνεις. Η πτώση στα νούμερα τηλεθέασης πρέπει να απασχολεί τους σεναριογράφους. Όσο κάνω τη δουλειά μου καλά, δεν πάει να κάνει και 1%, δεν φταίω εγώ».

Σχετικά με τη δήλωσή του, «θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με άντρα, αλλά όχι να έχουμε σεξουαλική επαφή», ο Γιάννης Βασιλώττος απάντησε: «Για τους πιο κολλητούς μου λέω ότι είναι σχέση μου, αλλά στις συνεντεύξεις ο καθένας κόβει και ράβει, δεν με νοιάζει».