Γιάννης Βασιλώττος: «Οι άντρες πρώτα μου στέλνουν γυμνή φωτογραφία και μετά το… κείμενο»

Γιάννης Βασιλώττος

«Αν ήθελα να κάνω σχέση με πρώην φίλου μου, θα το συζήταγα πρώτα μαζί του».

Συνέντευξη στην κάμερα του «I Love ΣουΚού» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου παραχώρησε ο Γιάννης Βασιλώττος.

Ο νεαρός ηθοποιός, που και φέτος συμμετέχει στον «Παράδεισο των Κυριών» του Alpha, ρωτήθηκε για τα μηνύματα που λαμβάνει στα social media, τις επαγγελματικές προτάσεις που του γίνονται αλλά και το ενδεχόμενο να έκανε σχέση με την πρώην κοπέλα ενός φίλου του.

«Δέχομαι γυμνές φωτογραφίες στα social media και από γυναίκες και από άντρες, κυρίως από άντρες όμως. Πρώτα στέλνουν τη φωτογραφία και μετά το κείμενο», δηλώνει ο Γιάννης Βασιλώττος.

«Απαντάω ένα “έλεος” και συνεχίζω να σκρολάρω. Τι να πω; Όταν είχα σχέση – και το είχα πει – λάμβανα περισσότερα τέτοια μηνύματα. Το απαγορευμένο το θέλουμε και περισσότερο», επισημαίνει ο ηθοποιός στην κάμερα του ΑΝΤ1 το πρωινό της Κυριακής (3/3).

«Δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό μου για δουλειές για το καλοκαίρι. Ακούω συνέχεια φίλους μου – και όχι μόνο – ηθοποιούς να λένε για τις προτάσεις που είχαν. Ρε παιδιά, που είναι όλα αυτά τα τηλέφωνα; Δώστε μου κι εμένα ένα τηλέφωνο να χτυπάει», παραδέχεται με χιούμορ στη συνέχεια ο Γιάννης Βασιλώττος.

«Μάλλον φταίει το ότι δεν είμαι τόσα πολλά χρόνια στο χώρο. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να ανακοινώνονται οντισιόν για παντού, κι ας πάρει ο σκηνοθέτης τον κολλητό του να παίξει», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Τέλος, σε ερώτηση για το πολυσυζητημένο θέμα της ελληνικής showbiz τις τελευταίες ημέρες, ο Γιάννης Βασιλώττος απαντά:

«Αν ήθελα να κάνω σχέση με πρώην φίλου μου, θα το συζήταγα πρώτα μαζί του. Αν ο κολλητός μου τα έφτιαχνε με μια κοπέλα που με είχε πληγώσει θα ήταν περίεργο, αν ήταν όμως κάποιος που έχουμε απλά μια καλησπέρα, εντάξει…».