Γιάννης Βασιλώττος: «Με φλερτάρουν περισσότερο οι άντρες»

Γιάννης Βασιλώττος

"Προτιμώ σεξ στο σπίτι" ομολογεί, επίσης, ο Γιάννης Βασιλώττος.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιάννης Βασιλώττος, τη νύχτα της Τρίτης, στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, ο νεαρός ηθοποιός που συμμετέχει στην καθημερινή σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» κλήθηκε να παίξει το παιχνίδι των γρήγορων απαντήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βασιλώττος παραδέχθηκε αρχικά πως «νομίζω ότι με φλερτάρουν περισσότερο οι άντρες. Οι άντρες γιατί είναι πιο άνετοι στο φλερτ».

Στο ερώτημα εάν θα επέλεγε μια παραλία γυμνιστών ή κανονική, ο ηθοποιός αποκρίθηκε ως εξής. «Εξαρτάται με ποιον είμαι! Αν πάμε μαζί θα πάμε σε… κάποιο βουνό, να έχει κρύο, να ντυθούμε καλά! Ο γυμνισμός είναι ωραίο πράγμα. Τώρα το να κολυμπάς όπως σε γέννησε η μάνα σου είναι φοβερό πράγμα. Αλλά, εντάξει, ένας άνθρωπος τώρα στη θέση μου και στη θέση σου και σε μια θέση που σε αναγνωρίζουν στον δρόμο είναι λίγο περίεργο. Σκέψου να πας σε μια παραλία γυμνιστών και να έρθει μια κυρία που σε ξέρει από την τηλεόραση και σου λέει να βγάλετε μαζί μια φωτογραφία».

«Λοιπόν, σου λένε ότι θα είναι ίσως μία από τις ωραιότερες σκηνές του παγκόσμιου κινηματογράφου. Ερωτική σκηνή με τον Αργύρη Πανταζάρα ή την Ευαγγελία Συριοπούλου;» ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Γιάννης Βασιλώττος απάντησε: «Δεν μπορώ να τους πάρω και τους δυο μαζί; Πως θα είναι ωραίο τότε; Εντάξει, ρε φίλε, με την Ευαγγελία! Λόγω ερωτικών προτιμήσεων θα πω την Ευαγγελία».

«Προτιμώ σεξ στο σπίτι. Έχει συμβεί και το αντίθετο (σ.σ. σε εξωτερικό χώρο) αλλά αυτό αν μπορώ να επιλέξω. Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε παραλία απλώς δεν ήταν σε στεριά. Είχα πάει σε μια μεγάλη επιχείρηση που πουλάει παιχνίδια και τέτοια και είχα πάρει ένα στρώμα κάμπινγκ το οποίο είναι για την στεριά απλώς, αν το φουσκώσεις, επιπλέει» τόνισε, ακόμα, ο Γιάννης Βασιλώττος στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.