Γιάννης Βασιλώττος: «Έχω σχέσεις με άντρες που είναι σχεδόν ερωτικές»

Γιάννης Βασιλώτος

"Ας γράψουν ότι θέλουν, μου φτάνει το τι νιώθω εγώ και τι ξέρω" δηλώνει ο Γιάννης Βασιλώττος.

Με αφορμή τη συμμετοχή στη νέα σειρά του Alpha, «Το προξενιό της Ιουλίας» μίλησε ο Γιάννης Βασιλώττος στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα το Σάββατο. Μεταξύ άλλων, ωστόσο, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στις διαπροσωπικές του σχέσεις και τα μηνύματα που λαμβάνει κατά καιρούς στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βασιλώττος δήλωσε πως «στην προσωπική μου ζωή μου έχει στοιχίσει να είμαι ανοιχτός και να λέω ελεύθερα ότι σκέφτομαι. Ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να σκέφτομαι να μην λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι για να αφήνω λίγο χρόνο να περάσει και, αν χρειαστεί, να το πω αργότερα ή και όχι».

Διαβάζω όλα τα μηνύματα που δέχομαι στα social media και στα περισσότερα κιόλας απαντώ, εκτός κι αν είναι μηνύματα που από κάτω ακολουθεί κάποια φωτογραφία σημείου σώματος είτε ανδρός είτε γυναικός. Κάποιο επίμαχο δηλαδή σημείο, οπότε σε αυτά τα μηνύματα δεν απαντώ. αλλά λαμβάνω συνεχώς».

«Δεν κάθομαι να δω τις δηλώσεις μου γιατί στη δουλειά αυτή που κάνετε, για να χτυπήσουν κλικ, μπορεί να γράφουν ότι θέλουν. Όντως έχω σχέσεις με άντρες που είναι σχεδόν ερωτικές. Απλώς δεν υπάρχει σεξουαλική επαφή γιατί ας πούμε πως με ελκύει το γυναικείο φύλο. Αλλά δεν με νοιάζει, ας γράψουν ότι θέλουν. Το τι νιώθω εγώ και τι ξέρω, μου φτάνει» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γιάννης Βασιλώττος.