Γιάννης Βαρδής: «Υπάρχουν γιοι και κόρες καλλιτεχνών που είναι υπερτιμημένοι»

Γιάννης Βαρδής

«Διαβάζω σχόλια ότι δεν θα έπρεπε να είμαι στο χώρο και ότι δεν αξίζω όσο ο πατέρας μου. Δεν είχα ποτέ ανταγωνιστική σχέση με τον πατέρα μου», λέει ο Γιάννης Βαρδής.

Τις δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη, σχετικά με τα παιδιά των καλλιτεχνών που ακολουθούν τα βήματα των γονιών τους, σχολίασε ο Γιάννης Βαρδής.

«Έχει ένα δίκιο ο Νίκος Μουρατίδης, συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Υπάρχουν γιοι και κόρες καλλιτεχνών που είναι υπερτιμημένοι και δεν θα έπρεπε να είναι στο χώρο. Ως γιος του Αντώνη Βαρδή έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες.

Διαβάζω σχόλια ότι δεν θα έπρεπε να είμαι στο χώρο και ότι δεν αξίζω όσο ο πατέρας μου. Δεν είχα ποτέ ανταγωνιστική σχέση με τον πατέρα μου. Με πήρε στην εταιρεία, μου έδωσε τα καλύτερά του κομμάτια, άρα υπήρχε βοήθεια.

Υπάρχουν πολλά ακυκλοφόρητα τραγούδια του και θέλω να τα βγάλω. Υπάρχει μέσα μου ένας φόβος, δεν θέλω να κυκλοφορήσουν και να χαθούν μέσα στο χρόνο», είπε ο Γιάννης Βαρδής.

Ο Γιάννης Βαρδής είπε επίσης: «Δεν μπορώ να πάω στο Survivor γιατί είναι All Star. Κάποια στιγμή μου είχε πει ο Γιώργος Λιανός αν θέλω να πάω».