Γιάννης Βαρδής: «Μου λείπει υπερβολικά! Ήμασταν ένα»!

Η συγκινητική εξομολόγηση του τραγουδιστή για την απώλεια του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή...

Για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή, ο γιος του Γιάννης μιλά σε τηλεοπτική συνέντευξη για την απώλεια που τον σημάδεψε. Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά ότι του λείπει πάρα πολύ και ότι κανείς από την οικογένειά του δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα έρθει το τέλος.

«Θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολη περίοδος, αξέχαστη περίοδος. Όσο περνούσε ο καιρός είχε γίνει αρκετά ευσυγκίνητος, έκλαιγε κάποιες φορές. Το πάλεψε πάρα πολύ. Του δώσαμε πάρα πολύ αγάπη τους τελευταίους μήνες και η αλήθεια είναι ότι μέσα μου δεν το πίστεψα ποτέ. Και η γυναίκα του πατέρα μου και η αδελφή μου πιστεύαμε ότι θα το ξεπεράσει γιατί πάντα βλέπαμε έναν άνθρωπο πολύ δυνατό που ξεπερνούσε τα πάντα. Κάποιες στιγμές ήταν οξύθυμος λόγω της αρρώστιας. Ήταν παράδοξο για μένα να βλέπω τον άνθρωπό μου να αλλάζει συμπεριφορά, δεν το είχα συνηθίσει», ανέφερε συγκινημένος ο Γιάννης Βαρδής. 

Για τα δημοσιεύματα που πέθαναν τον πατέρα του πριν της ώρας του, ο Γιάννης Βαρδής είπε: «Είχαμε ξεκινήσει και νομικά να το κυνηγήσουμε. Μετά όμως μας πρόλαβε το γεγονός. Ευτυχώς τότε ήμασταν κοντά του, γιατί δεν ξέρω πώς θα το εκλάμβανε. Ο πατέρας μου δεν το έμαθε ποτέ».

Κλείνοντας τη συζήτηση, ο Γιάννης Βαρδής συγκινήθηκε… «Μου λείπει υπερβολικά. Ήμασταν ένα. Είμαι τυχερός που τον έζησα τα τελευταία 20 χρόνια». 

https://www.youtube.com/embed/ToIC5jZaBpc