Γιάννης Βαρδής: «Μέχρι τότε η σχέση με τον πατέρα μου ήταν πιο επιφανειακή»

Γιάννης Βαρδής

"Δεν υπήρχε ουσιαστική σχέση" εξομολογήθηκε ο Γιάννης Βαρδής.

Καλεσμένος της Ίνας Ταράντου βρέθηκε ο Γιάννης Βαρδής, το απόγευμα της Πέμπτης, στο πλατό της νέας εκπομπής «Εμείς» στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε από καρδιάς στον αείμνηστο πατέρα του, Αντώνη και όλα όσα πήρε από εκείνον και εφαρμόζει σήμερα στη δική του οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βαρδής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν έξι χρονών, υπήρχε μια επαφή μες στο σπίτι και έβλεπα τον πατέρα μου μέχρι τα οχτώ μου περίπου. Από κει και μετά υπήρχε η μητρική φιγούρα και τον πατέρα μου τον έβλεπα στις διακοπές και κάποια Σαββατοκύριακα. Ήταν πιο επιφανειακή η σχέση μας και δεν υπήρχε ουσιαστική σχέση. Από τα 18, 19 που η μητέρα μου αποφάσισε να ξαναπαντρευτεί δεν υπήρχαν πολλές επιλογές. Είτε έπρεπε να πάω στην Αμερική είτε έπρεπε να ζήσω με τον πατέρα μου».

«Ήταν κάτι καινούργιο και για τους δυο μας, πάρα πολύ καινούργιο. Ήταν δύσκολα τα πρώτα χρόνια γιατί και εκείνος πίστευε σαν χαρακτήρας και σαν προσωπικότητα ότι μοιάζουμε οπότε προσπάθησε μέσα από την τριβή των δυο πρώτων ετών να με κάνει να μοιάζουμε περισσότερο. Κάποια στιγμή κατάλαβε με τους τσακωμούς ότι δεν μοιάζουμε τελικά τόσο πολύ. Υπάρχει ένας πυρήνας κοινών χαρακτηριστικών αλλά είμαι ένας διαφορετικός άνθρωπος».

«Κάποια στιγμή με έπιασε και τον τιμάει αυτό και μου λέει, «κοίταξε να δεις, είμαι ένας άνθρωπος με πάρα πολλά ελαττώματα και δεν θέλω να γίνεις σαν εμένα». Από εκεί στην ουσία, μετά τα δυο πρώτα χρόνια συμβίωσης, ξεκίνησε η πιο υγιής σχέση πατέρα και γιου» συμπλήρωσε ο Γιάννης Βαρδής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ίνας Ταράντου στο OPEN.