Γιάννης Βαρδής: Κινείται νομικά για αντιγραφή τραγουδιού από ερμηνεύτρια!

Γιάννης Βαρδής

Είναι ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα...

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Βαρδής στον Κώστα Τσουρό, στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, αποκάλυψε ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με γυναίκα ερμηνεύτρια, μέρος του οποίου αποτελεί αντιγραφή τραγουδιού του Αντώνη Βαρδή. Ο Γιάννης Βαρδής είπε:

«Έχω δει κάποια μικροπράγματα που κάποιοι εκμεταλλεύονται το όνομα του πατέρα μου, πίστεψέ με θα τα λύσω. Αν κάποιος τώρα που λείπει ο πατέρας μου μπει στη διαδικασία να δανειστεί ένα μέρος τραγουδιού του και να γράψει το όνομά του, χωρίς την άδειά μου, σίγουρα θα τον κυνηγήσω. Αν δω σε ένα κομμάτι ξένο ότι υπάρχουν μουσικά μέτρα που μπορεί να μοιάζει ένα κομμάτι με τραγούδι του πατέρα μου, θα μπω στη διαδικασία να το λύσω. Έχω ακούσει ένα κομμάτι που μοιάζει πάρα πολύ και θα δω αν θα προχωρήσω ή όχι».

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός πρόσθεσαν τα εξής: «Ξέρω ότι θα προχωρήσει νομικά ο Γιάννης μέσα στην εβδομάδα που έρχεται. Δεν μπορώ να πω σε ποιο τραγούδι αναφερόμαστε πριν στείλει το χαρτί. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αφορά σε ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα με γυναίκα ερμηνεύτρια. Τα ακούσαμε και τα δύο τραγούδια στη σύσκεψη και όντως μοιάζουν πολύ».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…