Γιάννης Βαρδής για Γιώργο Νταλάρα: «Αυτό που έχει προκύψει δεν με αφορά»

Βαρδής Νταλάρας

"Για να το είπε ο κύριος Νταλάρας αυτό, μπορεί να σήμαινε και κάτι άλλο. Το που θα φτάσεις ο καθένας για τα οικονομικά του, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη", σχολιάζει ο γνωστός τραγουδιστής.

Τη γνώμη του για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα προς τους νεότερους τραγουδιστές εξέφρασε ο Γιάννης Βαρδής. Τον γνωστό ερμηνευτή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», με αφορμή την έναρξη των ζωντανών του εμφανίσεων.

«Για να το είπε ο κύριος Νταλάρας αυτό, μπορεί να σήμαινε και κάτι άλλο. Μπορώ να εκφέρω γνώμη για τον Γιώργο Νταλάρα όσον αφορά την καλλιτεχνική του πορεία, την καλλιτεχνική του αξία, όλα αυτά που έχει δώσει τόσα χρόνια στον κόσμο που είναι πραγματικά μοναδικά», είπε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

«Μπορώ να εκφέρω γνώμη για τον άνθρωπο Νταλάρα όταν ο πατέρας μου ήταν στο νοσοκομείο και ερχόταν στο νοσοκομείο πολύ στενοχωρημένος, με κομμένα γόνατα, για να έρθει να μάθει νέα. Μπορώ να εκφέρω γνώμη για τον Νταλάρα, που εδώ και εννέα χρόνια που έχει φύγει ο πατέρας μου, μας παίρνει τηλέφωνο για να μάθει αν χρειαζόμαστε κάτι. Αυτό με αφορά, η ανθρώπινη πλευρά του», επισημαίνει ο γνωστός τραγουδιστής στην κάμερα του ΑΝΤ1

«Αυτό που έχει προκύψει δεν με αφορά. Σίγουρα έχουν αλλάξει οι εποχές, έχουν έρθει τα social media στις ζωές μας. Μην ξεχνάμε ότι οι καλλιτέχνες πέρασαν μια τριετία που ήταν παγιδευμένοι χωρίς να έχουν δουλειά. Έχω κάνει και εγώ διαφημίσεις. Το που θα φτάσεις ο καθένας για τα οικονομικά του, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Πιστεύω ότι κάτι άλλο θέλει να πει ο Γιώργος Νταλάρας», σχολιάζει χαρακτηριστικά στη συνέχεια ο Γιάννης Βαρδής.

«Αυτό που πιστεύω ότι ήθελε να πει είναι ότι: παιδιά είστε καλλιτέχνες, ασχοληθείτε με τη δουλειά σας και τα καλά τραγούδια, να κάνετε καλές συνεργασίες, μην κάνετε πράγματα που δεν έχουν σχέση με την δουλειά σας», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Βαρδής.