Γιάννης Βαρδής: «Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω με τη Χριστίνα Μαραγκόζη»

Γιάννης Βαρδής

«Ο Κωνσταντίνος κατάλαβε τι είπα και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας», είπε ο Γιάννης Βαρδής.

Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε ο Γιάννης Βαρδής. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον πατέρα του και τα ανέκδοτα τραγούδια που έχει στην κατοχή του, για την Πάολα, αλλά και για τη Χριστίνα Μαραγκόζη.

«Είμαι ακόμη ερωτευμένος και καψούρης με τη γυναίκα μου. Είναι συγκινητικό το ότι ο γιος μου έχει το όνομα του πατέρα μου και ότι υπάρχει η συνέχειά του. Υπάρχουν πολλά ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα μου και οι καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί μαζί του ξέρουν ότι η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή», είπε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

Ο Γιάννης Βαρδής είπε στη συνέχεια: «Δεν θα έκανα αγωγή στην Πάολα, αν δεν ήμουν σίγουρος ότι το τραγούδι είναι αντιγραφή. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω με την Πάολα. Δεν έχω ακούσει ποτέ να τη ρωτάνε τη δική της θέση και θα ήθελα να την ακούσω».

Όσον αφορά τον ΣΚΑΙ και το The Voice, ο Γιάννης Βαρδής είπε: «Στον Κωνσταντίνο Αργυρό έκαναν μια πρόταση, αλλά δεν μπορεί η πρώτη σου επιλογή να είναι ένας άνθρωπος με λίγα χρόνια στο χώρο. Ο Κωνσταντίνος κατάλαβε τι είπα και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Βαρδής ανέφερε: «Δεν μιλάω με τη Χριστίνα Μαραγκόζη, δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να μιλήσουμε. Ο πατέρας μου αγαπούσε τη Χριστίνα, δεν θα της έκανε ποτέ κακό και δεν θα της έκλεινε καμία πόρτα».