Γιάννης Βαρδής: Δεν φαντάζεστε τι συνεργασία ξεκινάει με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο!

Γιάννης Βαρδής

«Ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα, τα πάμε πολύ καλά, είμαστε πολύ καλοί φίλοι και ετοιμάζουμε να κάνουμε και μια δουλειά μαζί».

Ο Γιάννης Βαρδής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “ΕΔΩ” της Ντορέττας Παπαδημητρίου, όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων και την νέα συνεργασία που ετοιμάζει με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

[dfp_ads id=236982]

«Ο αγαπημένος μου παίκτης από το περσινό Survivor ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Εγώ έβλεπα αυτό που έβλεπα, δεν ξέρω τι μπορεί να γινόταν… Ο Κώστας μου έβγαλε κάτι ατόφιο, αυθεντικό. Σκεφτόταν κάτι και το έλεγε. Χωρίς να το φιλτράρει, χωρίς να σκεφτεί αν θα προκαλέσει ή αν θα κάνει καλό ή αν θα κάνει κακό. Ήταν ντόμπρος… Εμένα, προσωπικά, αυτό μου άρεσε.

Όταν βγήκε ο Κώστας από το παιχνίδι με πήρε τηλέφωνο, γνωριστήκαμε, μου είπε ευχαριστώ για τα καλά λόγια που είχα πει στην τηλεόραση για τον ίδιο. Ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα, τα πάμε πολύ καλά, είμαστε πολύ καλοί φίλοι και ετοιμάζουμε να κάνουμε και μια δουλειά μαζί. Έχουμε σκεφτεί να πάρουμε κάποια βανάκια, θα τα φτιάξουμε ξανά από την αρχή και θα μπορούμε να τα πηγαίνουμε σε διάφορους χώρους. Σε εκδηλώσεις, γάμους, βαφτίσια, σαν κέτερινγκ. Με φαγητό, ποτό, γλυκό, οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί ένα event.

Ήταν ιδέα του Κώστα και έχουμε σκεφτεί να το ονομάσουμε ΒΑΝ. Για την ονομασία παίξαμε με αρχικά ονομάτων. Δηλαδή, Βαρδής – Αναγνωστόπουλος. Τον πατέρα του Κώστα τον λένε Βλάση, άρα σαν να λέμε Βλάσης (Β) – Αντώνης (ΑΝ). Είναι ένα περίεργο λογοπαίγνιο που ψάξαμε και το βρήκαμε. Έχουμε ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία, το προχωράμε πάρα πολύ, μιλάμε με διάφορους χώρους και νομίζω ότι τον Μάιο θα είμαστε έτοιμοι», αποκάλυψε ο Γιάννης Βαρδής.

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιάννης Βαρδής…

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση –και όχι μόνο- εδώ!