Γιάννης Βαρδής: «Δεν έχω αλλάξει τίποτα από τον πατέρα μου στο σπίτι και το στούντιο»

Γιάννης Βαρδής

Όσα εξομολογήθηκε εκ βαθέων ο Γιάννης Βαρδής για τον πατέρα του, Αντώνη.

Για τον αείμνηστο πατέρα του, Αντώνη μίλησε από καρδιάς ο Γιάννης Βαρδής στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» την Τετάρτη στο Μεγάλο Κανάλι. Ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε, μάλιστα, πως δεν έχει αλλάξει τίποτα από εκείνον τόσο στο σπίτι όσο και στο στούντιο ηχογραφήσεων.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Βαρδής εξομολογήθηκε πως «η πρώτη ανάμνηση από τον πατέρα μου ήταν πάντα μουσική. Είτε ένα σφύριγμα είτε μια μελωδία. Ήταν ένας άνθρωπος που έκανε πάρα πολλές πλάκες, μπορεί να έπαιρνε τηλέφωνα σε διάφορες εταιρίες και να άλλαζε τα ονόματα, να μην έλεγε ότι είναι ο ίδιος αλλά κάποιος άλλος καλλιτέχνης για να τον δώσουν πιο γρήγορα. Οι διευθυντές των εταιριών το ήξεραν αυτό».

«Ήταν τόσο αστείρευτο το ταλέντο του που μπορούσε οποιαδήποτε στιγμή να γράψει μια μελωδία πάνω σε ένα πακέτο τσιγάρα ή έναν τηλεφωνητή» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιάννης Βαρδής στην ψυχαγωγική εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο MEGA. «Πιο πολύ από τον πατέρα μου νομίζω ότι μου λείπει η παρέα. Δεν έχω αλλάξει τίποτα από το σπίτι, από το στούντιο. Το κουτί, το πακέτο με τα τσιγάρα του, το μπουφάν του, τα ρούχα του είναι πράγματα τα οποία δεν μπορώ να τα ξεχάσω».

Στο ίδιο απόσπασμα μίλησαν για τον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή η Μελίνα Ασλανίδου, ο Αντώνης Γούναρης, ο Άκης Δείξιμος