Γιάννης Βαρδής: «Ακόμα προσπαθώ να διαχειριστώ την απώλεια του πατέρα μου»

Γιάννης Βαρδής

«Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο», λέει ο Γιάννης Βαρδής.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Βαρδής. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον αείμνηστο πατέρα του.

«Θα συζητούσα το ενδεχόμενο να βρεθώ στην επιτροπή του Fame Story. Έχω βιώσει στενάχωρες καταστάσεις στο σπίτι με τον πατέρα μου, ήθελε να φύγει από το Fame Story. Δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη συμμετοχή του. Ο πατέρας μου με είχε προετοιμάσει για πολλές καταστάσεις, αλλά όχι για την απώλειά του. Προσπάθησα εγώ να προετοιμαστώ από ένα σημείο και μετά, αλλά δεν τα κατάφερα. Ακόμα προσπαθώ να το διαχειριστώ, είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο», είπε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

Ο Γιάννης Βαρδής είπε στη συνέχεια: «Από την παιδική μου ηλικία, του είχα τεράστια αδυναμία, παρόλο που δεν τον έζησα. Είχα τεράστια αδυναμία σε μια φιγούρα που δεν έζησα ποτέ, απλά γνώριζα επιγραμματικά τη λέξη πατέρας. Όταν η μητέρα μου αποφάσισε να φύγει στην Αμερική, εγώ επέλεξα να μείνω με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου κάλυψε το κενό των παιδικών μου χρόνων και θέλω να πιστεύω πως του κάλυψα κι εγώ σαν γιος. Ο πατέρας μου δεν ήξερε τον ρόλο του πατέρα. Το όνομα Βαρδής βοηθάει πολύ όμως ο πατέρας μου ήταν δίκαιος».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Βαρδής είπε: «Θυμάμαι την πρώτη φορά που τραγούδησα στον πατέρα μου, έφυγε συγκινημένος και με άφησε σύξυλο στον καναπέ. Ο πατέρας μου έδειχνε τα συναισθήματα του με πράξεις δεν έλεγε εύκολα σ’ αγαπώ. Σε μια απονομή δίσκου ενώ τραγουδούσα μου είπε από μακριά σ’ αγαπώ, ενώ τραγουδούσα, ήταν σοκαριστικό. Έχω δει πολλές φορές στα όνειρά μου τον μπαμπά μου, μου έχει πει “τέλειωνε… βάλε τα πράγματα στην θέση τους” και δεν μπορώ να το μεταφράσω».