Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Με την Κατερίνα Γερονικολού έχουμε βρει μια πολύ ωραία ισορροπία»

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Όσα εξομολογήθηκε τρυφερά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την σύντροφο του, Κατερίνα Γερονικολού.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη με αφορμή τη συνέχιση της σειράς «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ». Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός πρωταγωνιστής μίλησε για την σχέση και συνεργασία με την σύντροφο του, Κατερίνα Γερονικολού αλλά και την κορούλα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «συχνά πυκνά η κόρη μου παρακολουθεί τη σειρά και χαμογελάει. Ειδικά αυτή η σειρά της αρέσει και περνάει ευχάριστα! Επειδή μεγάλωσε με τη δημοσιότητα και της μαμάς της και τη δική μου, της έχει γίνει συνήθεια αν θα μας σταματήσουν στον δρόμο. Στην αρχή πάντα υπήρχε μια απορία και νόμιζε ότι όλοι οι γονείς των παιδιών είναι ηθοποιοί. Σιγά σιγά όμως, τώρα πια, καταλαβαίνει απόλυτα τι συμβαίνει και πως είναι ένα επάγγελμα που έχει έκθεση και αναγνωρισιμότητα».

«Είναι πάρα πολύ καλό να έχεις ένα κοινό σημείο αναφορά γυρνώντας στο σπίτι για να μπορείς να συζητήσεις κατά διαστήματα. Το να μοιράζεσαι με τη σύντροφο σου την εμπειρία της μέρας και με πολύ λιγότερα λόγια, ειδικά όταν είσαι κουρασμένος το βράδυ, είναι ευτυχές γεγονός να συμβαίνει. Με την Κατερίνα έχουμε βρει μια πολύ ωραία ισορροπία».

«Της κάνω κριτική, μου κάνει κριτική αλλά πάντα είναι κάτι για να γίνουμε καλύτεροι και οι δυο. Δηλαδή συζητάμε διάφορα πράγματα για να μπορέσουμε να εξελιχθούμε σε αυτό που κάνουμε. Η Κατερίνα έχει μια γυναικεία ματιά, που εμένα μου λείπει, οπότε σίγουρα βοηθάει σε έναν τομέα που δεν τον κατέχω και το αντίστοιχο κάνω εγώ σε σχέση με εκείνη» συμπλήρωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.