Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η Κατερίνα Γερονικολού με την Εύα τα πάνε πάρα πολύ καλά»

Γιάννης Τσιμιτσέλης

"Στην αρχή υπήρχε αυτός ο φόβος. Μετά, αφού έγινε η γνωριμία, συμπάθησε η μία την άλλη και δεν υπήρξε πρόβλημα", εξομολογείται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και την Δέσποινα Καμπούρη. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, μιλώντας και για τη συνύπαρξη της κόρης του με την Κατερίνα Γερονικολού.

«Δεν θεωρώ ότι είναι ταμπού για έναν άνδρα που είναι δημόσιο πρόσωπο να έχει παιδί από προηγούμενο γάμο. Η Κατερίνα με την Εύα τα πάνε πάρα πολύ καλά και περνάμε πάρα πολύ καλά. Δεν υπάρχει κάτι να κρύψω σε αυτό.

Στην αρχή υπήρχε αυτός ο φόβος. Μετά, αφού έγινε η γνωριμία, συμπάθησε η μία την άλλη και δεν υπήρξε πρόβλημα. Στη φάση που η μικρή δεν θα ήθελε την Κατερίνα, αυτός που θα είχε όλη τη φόρτιση θα ήμουν εγώ, γιατί θα ήμουν ακριβώς στη μέση», λέει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Δεν έχω σκεφτεί την ανακοίνωση ενός δεύτερου παιδιού στην Εύα. Το να υπάρξει ένα δεύτερο παιδί είτε από εμένα είτε από την Βάσω, κάνει την Εύα να χάνει την πρωτοκαθεδρία… Εγώ δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να μην έχω προτεραιότητα την Εύα. Δεν το ξέρω, αλλά δεν μπορείς να κάνεις σχέδια σε αυτό το πράγμα», σημειώνει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.