Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η εμφάνισή του στο Break – Η ατάκα της Βάσως Λασκαράκη

Βάσω Λασκαράκη

Δείτε την εμφάνιση που έκανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο Break.

Τον τελευταίο καιρό είχε γίνει πάρα πολύς λόγος για το αν θα εμφανιζόταν ποτέ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο Break. Η Βάσω Λασκαράκη, μάλιστα, είχε ερωτηθεί γι’ αυτό, κάτι που είχε προκαλέσει και την αντίδρασή της.

Βάσω Λασκαράκη: «Μη μου κάνετε τέτοιες ανόητες ερωτήσεις, δεν μπορώ άλλο»

Το μεσημέρι της Κυριακής όμως, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εμφανίστηκε τελικά στην εκπομπή της πρώην συζύγου του. Συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής «Break» βρέθηκε στο θέατρο όπου ανεβαίνει η θεατρική παράσταση «Για μια ζωή» στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός και ήταν λογικό να μιλήσει και ο ίδιος.

Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν αν “ο έρωτας με έρωτα περνάει”, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να απαντά: «Αναλόγως. Και με φίλους μπορεί να περάσει. Γενικά με ανθρώπους γύρω σου».

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος αναφέρθηκε σε μια πρόσφατη συνάντηση που είχε με μια πρώην σύντροφό του: «Ξαφνικά εμφανίστηκε προχθές μια φίλη μου πολύ αγαπημένη από το παρελθόν, συγκινήθηκα πολύ και ήταν σαν ένα μεγάλο δώρο».

Με την επιστροφή από το βίντεο, η Βάσω Λασκαράκη είπε: «Α, όχι παιδιά, αυτά με τα μπλεξίματα με τις οικογένειες, με ταράζουν πάρα πολύ. Μπες, βγες, πρώην, ήρθαν, έκαναν, δεν… Πολύ δύσκολα πράγματα».