Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου – «Ξέρω»

Γιάννης Τσιμιτσέλης

"Εγώ και η Αθηνά είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε χωρίσει στην Ελλάδα. Καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς".

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών το πρωινό της Τρίτης (21/5) και αποκάλυψε ποια είναι τα σχέδιά του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ενώ ρωτήθηκε και για τον πρόσφατο χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Αυτή τη στιγμή επικρατεί ησυχία επαγγελματικά. Κάθομαι, αράζω και ετοιμάζω την επόμενη χρονιά σιγά-σιγά. Το καλοκαίρι θέλω να κάνω διακοπές φέτος. Είναι συνειδητή επιλογή. Έχουν γίνει προτάσεις, είμαι σε φάση συζήτησης γενικότερα», δηλώνει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Το να παρουσιάσω εκπομπή μαζί με την Κατερίνα (Γερονικολού) είναι το πιο δύσκολο από όλα τα σενάρια που συζητάμε», τονίζει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Η μετάδοση της Eurovision δεν είναι μέσα στις βλέψεις μου γενικότερα αλλά έχει ενδιαφέρον. Εμένα πάντα μου άρεσε η έννοια του μουσικού διαγωνισμού αλλά μόνο ως ένα ωραίο πανηγύρι», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

«Με το remake του «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή» δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Μου είχε γίνει μία προσέγγιση πριν από 2-3 μήνες. Είτε είμαι είτε όχι σε αυτό το project όμως, θέλω να γίνει, γιατί ήταν από τα πιο έξυπνα σενάρια που έχω διαβάσει ποτέ. Θέλω να δω πώς θα εξελιχθεί η ιστορία», ξεκαθαρίζει ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ρωτήθηκε για τον πρόσφατο χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Εγώ και η Αθηνά είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε χωρίσει στην Ελλάδα. Καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς, ξέρω, είναι αυτή η μοναδικότητα. Τα παιδιά χώρισαν, να είναι καλά, ευτυχισμένοι», αρκέστηκε να σχολιάσει με χιούμορ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.