Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν υπάρχει λόγος να συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη στο μέλλον»

Γιάννης Τσιμιτσέλης

"Αυτή την ιστορία, τα σκηνικά, τα ήξερα εδώ και καιρό. Το είχαμε συζητήσει αυτό με την Κατερίνα Γερονικολού", λέει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα είναι ο καλεσμένος του ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA Κύπρου με τον Τάσο Τρύφωνος, σε μια συνέντευξη που θα προβληθεί αυτή την Κυριακή στις 18.20. Ο ηθοποιός πήρε θέση για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο χώρο του θεάτρου με τις καταγγελίες για παρενοχλήσεις και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Γιώργο Κιμούλη και όσα κατήγγειλε η Κατερίνα Γερονικολού.

«Αυτή την ιστορία, τα σκηνικά, τα ήξερα εδώ και καιρό. Το είχαμε συζητήσει αυτό, είχαμε μιλήσει για εκείνη την περιοδεία και τη συνεργασία που είχαν κάνει. Μου είχε πει διάφορα περιστατικά, που δεν θέλω να τα εκθέσω συγκεκριμένα, όταν θελήσει η Κατερίνα θα το κάνει μόνη της. Αλλά όταν ήρθε η ώρα και η στιγμή για το αν θα έπρεπε να το κάνει, σαφέστατα και ήμουν στο ναι. Ότι πρέπει να γίνει.

Σέβομαι πάρα πολύ τον Γιώργο Κιμούλη, θεωρώ ότι είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, αλλά αυτό μόνο του δεν μετράει. Δεν αρκεί αυτό.

Όχι, δεν θα συνεργαζόμουν στο μέλλον μαζί του. Όχι, Δεν έχει να κάνει η Κατερίνα με αυτό. Δεν υπάρχει λόγος, ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.