Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν φτάνω στο παζάρι, δεν ήμουν ποτέ ο τύπος που πάει να πάρει τα πολλά λεφτά»

Γιάννης Τσιμιτσέλης

"Δεν ήμουν ποτέ τύπος που πάει να πάρει τα πολλά λεφτά, χωρίς να με ενδιαφέρει τι θα γίνει με τους υπόλοιπους. Πάντα ήμουν σε ένα λογικό πλαίσιο για να έχω μούτρα να βρεθώ με τον ίδιο παραγωγό".

Για την πρώτη του κινηματογραφική παραγωγή, τη σχέση του με το χρήμα αλλά και τη στήριξη που λαμβάνει από τη σύντροφό του μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Τον γνωστό ηθοποιό υποδέχθηκε το πρωινό της Τετάρτης (3/1) στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν φτάνω στο παζάρι, δεν είναι το ατού μου και είμαστε λίγα άτομα συνολικά, γνωριζόμαστε. Έχεις κάνει επαφή με οποιαδήποτε παραγωγή, οπότε στη δεύτερη παραγωγή δεν χρειάζεται να ξανασυστηθείς», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Δεν ήμουν ποτέ τύπος που πάει να πάρει τα πολλά λεφτά, χωρίς να με ενδιαφέρει τι θα γίνει με τους υπόλοιπους. Πάντα ήμουν σε ένα λογικό πλαίσιο για να έχω μούτρα να βρεθώ με τον ίδιο παραγωγό. Τώρα που κάνω εγώ παραγωγή, ως σκηνοθέτης τα βρήκαμε πολύ εύκολα», τόνισε με χιούμορ αμέσως μετά.

«Η Κατερίνα δεν είναι καθόλου του ρίσκου, θέλει πάντα ό,τι κάνει να το έχει μελετήσει σωστά. Είναι Παρθένος, θέλει κουτάκια. Εγώ είμαι πιο τολμηρός, όταν θέλω κάτι, το κάνω εκείνη τη στιγμή. Με στήριξε 1000% σε όλους τους τομείς από την αρχή μέχρι και τώρα, κάθε μέρα», εξομολογείται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Το να κάνεις μια παραγωγή έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις, είναι μια σπαζοκεφαλιά. Εκτός από το οικονομικό κομμάτι, έχεις μεγάλη ευθύνη για τόσους ανθρώπους εκτός έδρας. Η Κατερίνα θα πληρωθεί σε… τρία τέρμινα», ανέφερε χαριτολογώντας ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.