Γιάννης Τάσσιος: «Τον πήρα τηλέφωνο και μου λέει: εγώ δεν φεύγω, θα καώ εδώ μαζί με το σπίτι»

Γιάννης Τάσσιος

"Πήγα από πίσω να τον βγάλω και μόλις με είδε τα 'χασε. Αν δεν πήγαινα, θα καιγόταν σίγουρα", περιγράφει ο Γιάννης Τάσσιος και συγκλονίζει.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε ο Γιάννης Τάσσιος. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την πυρκαγιά στο πατρικό του σπίτι στη Λιβαδειά.

«Με πήρε τηλέφωνο ο αδελφός μου. Μου λέει: Γιάννη, καιγόμαστε εδώ πέρα, ήρθαν και μας έβγαλαν όλους απ’ το σπίτι. Ο πατέρας μου είχε κρυφτεί και νόμιζαν ότι τον είχαν βγάλει κι αυτόν έξω», περιγράφει ο Γιάννης Τάσσιος.

«Τον πήρα τηλέφωνο εγώ και μου λέει: εγώ δεν φεύγω, θα καώ εδώ με το σπίτι. Μόλις μου είπε έτσι, τρελάθηκα εγώ τελείως. Λέω: μόνο εγώ μπορώ να τον βγάλω έξω. Πήρα το αυτοκίνητο και δεν με άφηναν να πάω, είχαν κόψει τον δρόμο στα 80 μέτρα, είχε περιπολικά και πυροσβεστικά», συνέχισε ο τραγουδιστής.

«Την κοπάνησα εγώ και έφυγα από άλλους δρόμους. Πήγα από πίσω να τον βγάλω και μόλις με είδε τα ‘χασε. Δεν περίμενε να με δει εκεί, γιατί ήξερε ότι είμαι στην Αθήνα και είχα πρεμιέρα. Αν δεν πήγαινα, θα καιγόταν σίγουρα. Η φωτιά τελευταία στιγμή άλλαξε πορεία και δεν κάηκε το σπίτι. Αν δεν είναι θαύμα αυτό, τότε τι είναι;», κλείνει την περιγραφή του ο Γιάννης Τάσσιος.