Γιάννης Τάσσιος: «Κορόιδευα τον κορονοϊό και τις μάσκες μέχρι που αρρώστησε το παιδί μου»

Γιάννης Τάσσιος

«Εγώ ήμουν από τους πρώτους αρνητές της μάσκας και γενικά του κορονοϊού, κορόιδευα όλη την κατάσταση», λέει ο Γιάννης Τάσσιος.

Συνέντευξη στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε ο τραγουδιστής Γιάννης Τάσσιος, ο οποίος μίλησε για τον κορονοϊό, αλλά και για τον φίλο του, τον Τριαντάφυλλο.

«Τα παιδιά δεν έχουν καμία σχέση με τους μεγάλους ανθρώπους. Είχε 39 πυρετό την πρώτη μέρα, τη δεύτερη είχε 37 και την τρίτη δεν είχε τίποτα. Εγώ δεν κόλλησα. Εγώ ήμουν από τους πρώτους αρνητές της μάσκας και γενικά του κορονοϊού, κορόιδευα όλη την κατάσταση, μέχρι που αρρώστησε το παιδί μου και κόλλησαν και δικοί μου άνθρωποι, οι οποίοι μου έλεγαν ότι πονάει πολύ και είναι αρκετά ψυχοφθόρο», είπε αρχικά ο Γιάννης Τάσσιος.

Για τον Τριαντάφυλλο, ο Γιάννης Τάσσιος είπε: «Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας εκρηκτικός τύπος, ο οποίος λέει την αλήθεια και η αλήθεια πονάει. Δεν κάθεται να σκεφτεί αν αυτό που θα σου πει εσένα θα σε πειράξει. Το αμολάει και το λέει έτσι όπως είναι, είναι λίγο χύμα. Εμείς δεν είχαμε ποτέ καμία αντιπαράθεση, δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Θέλει ειδικό χειρισμό ο Τριαντάφυλλος».