Γιάννης Τάσσιος: «Είχα να βγω απ’ το σπίτι μου πάνω από 1 χρόνο, φοβήθηκα για τη ζωή τους»

Γιάννης Τάσσιος

"Δυστυχώς η δουλειά μας έχει άγραφους νόμους. Δεν θέλω να το αναλύσουμε περισσότερο, γιατί είναι κάτι που πονάει", εξομολογείται ο Γιάννης Τάσσιος.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε ο Γιάννης Τάσσιος. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την κατάθλιψη, τις τρικλοποδιές στη δουλειά αλλά και τις αλλεπάλληλες εξωσωματικές που έκανε η σύζυγός του.

«Έχει συμβεί σε όλους τους καλλιτέχνες να τους βάλουν τρικλοποδιές. Δυστυχώς, είναι η δουλειά μας τέτοια, έχει άγραφους νόμους. Σε μένα ήταν πολύ άσχημο, γιατί ήταν στο peak της καριέρας μου. Είχα πολλές επιτυχίες και εκεί έγινε μια στραβή. Δεν θέλω να το αναλύσουμε περισσότερο, γιατί είναι κάτι που πονάει», παραδέχεται ο Γιάννης Τάσσιος.

«Πέρασα μια μεγάλη κατάθλιψη. Το πέρασα όλο μόνος μου. Είχα να βγω απ’ το σπίτι μου πάνω από 1 χρόνο. Δε φοβήθηκα για μένα αλλά για τη ζωή των δικών μου ανθρώπων. Όλοι ψάχνουν να βρουν τι αδυναμία έχεις. Δεν θα χτυπήσουν εσένα, θα χτυπήσουν εκεί που πονάς περισσότερο, οπότε αναγκαστικά θα κάνεις πίσω», εξομολογείται ο τραγουδιστής.

«Έχω έναν γιο, τον Δημητράκη μου. Η ευχή μου να καταφέρω επιτέλους να κάνω ένα παιδί πραγματοποιήθηκε μετά από 6-7 εξωσωματικές. Καταλαβαίνεις ότι για τη σύζυγο είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο. Τι να πεις σε έναν άνθρωπο, όταν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό; Πώς θα την κοιτάξεις στα μάτια; Είναι σαν να παίρνεις ένα μαχαίρι και να της το καρφώνεις στην κοιλιά», τονίζει ο Γιάννης Τάσσιος.

«Όταν όμως γίνεται και παίρνεις το παιδί στα χέρια σου, εκεί αλλάζουν όλα. Λες: χαλάλι όσα πέρασα, αυτό τώρα είναι δικό μου;», παραδέχεται στη συνέχεια ο Γιάννης Τάσσιος.