Γιάννης Στάνκογλου: «Συνεχίζω την ψυχοθεραπεία»

Γιάννης Στάνκογλου

«Ο καθένας πρέπει να ψάχνει & να βρίσκει τον εσωτερικό του κόσμο», λέει ο Γιάννης Στάνκογλου.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Killer Joe» που σκηνοθετεί, ενώ τόνισε πως συνεχίζει να κάνει ψυχοθεραπεία.

«Τη σκηνοθεσία τη σκεφτόμουν ως κάτι που θα συνέβαινε κάποια στιγμή. Δεν έλεγα όμως ότι θέλω να σκηνοθετήσω. Το έργο είναι πολύ δυνατό και με γοήτευσε. Ήθελε να αναδείξω όλα τα στοιχεία που θίγει, όπως την οικογένεια και την ενδοοικογενειακή βία», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου είπε στη συνέχεια: «Συνεχίζω να κάνω ψυχοθεραπεία. Θεωρώ ότι ο καθένας με το δικό του τρόπο πρέπει να ψάχνει και να βρίσκει τον εσωτερικό του κόσμο. Εδώ και τρεις εβδομάδες έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα για τη σειρά “Όρκος” στην ΕΡΤ. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη δουλειά».

«Η μαγειρική μου αρέσει πάρα πολύ, είναι ο διαλογισμός μου, με ξεκουράζει», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου, ενώ σε ό,τι αφορά στα όνειρά του ο ίδιος ανέφερε ότι «ονειρεύομαι να πάρω το δίπλωμά μου και να κάνω ελεύθερη πτώση μόνος μου, τα ταξίδια, αλλά και να βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν όμορφα».