Γιάννης Στάνκογλου: Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο βρέθηκε να παίζει στη σειρά του Παπακαλιάτη «Κλείσε τα μάτια»

Γιάννης Στάνκογλου
Τι αποκάλυψε στην Κατερίνα Καραβάτου και στον Κρατερό Κατσούλη;

Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε «Στη Φωλιά των Κου Κου» πως έγινε γνωστός δουλειά τη δουλειά. Ο ίδιος μάλιστα απέφευγε επί σειρά ετών να κάνει τηλεόραση και η πρώτη του τηλεοπτική δουλειά ήταν με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο «Κλείσε τα μάτια». Το πώς όμως βρέθηκε σε αυτή τη σειρά είναι εκείνο που προκαλεί εντύπωση…

«Έλεγα όχι στην τηλεόραση για περίπου 5 – 6 χρόνια. Με έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο και μου έλεγαν έλα να κάνεις αυτό, έλα να κάνουμε εκείνο κι έλεγα όχι συνέχεια και έμενα στο θέατρο, έκανα σινεμά. Η πρώτη δουλειά στην τηλεόραση ήταν με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που ο άνθρωπος μπήκε μαζί με το συνεργείο του τότε στο σπίτι μου, μόλις το είχα νοικιάσει. Ήταν ένα loft που έβλεπε την Ακρόπολη.

Μπήκε με το συνεργείο γιατί άκουσε ότι υπάρχει πάνω ένας χώρος. Εγώ ήμουν τότε με μια μπαντάνα και ένα παντελόνι και σφουγγάριζα τα πατώματα. Και μου λέει ο Χριστόφορος θέλουμε το χώρο για γυρίσματα και τους είπα πάρτε τον. Μου λέει τι δουλειά κάνεις; Του λέω έχω τελειώσει δραματική σχολή το 2000 και έλειπα μέχρι το 2002 στην Αμερική και τώρα επέστρεψα και για αυτό φτιάχνω το χώρο. Και η πρώτη μου επαφή με την τηλεόραση ήταν τότε με τον Χριστόφορο στο «Κλείσε τα μάτια» όπου έκανα έναν ντίλερ που έμπλεκε τον Χρήστο Λούλη», ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου.