Γιάννης Στάνκογλου για Άγριες Μέλισσες: «Είναι δύσκολο που η σειρά είναι καθημερινή»

Γιάννης Στάνκογλου

"Ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι σε μια τέτοια δουλειά..."

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Δευτέρας.

Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής μίλησε, μέσα σε όλα, για την σειρά «Άγριες Μέλισσες» και την αγκαλιά του τηλεοπτικού κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

«Είναι δύσκολο που η σειρά είναι καθημερινή. Αυτό, λίγο ή πολύ, μας εκπλήσσει και εμάς που είμαστε κάθε μέρα στο σετ και γυρίζουμε αρκετές σκηνές με τους συναδέλφους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Είναι μια σειρά που, κατ’ αρχήν, αγαπάμε πολύ όλοι. Εγώ προσωπικά, διαβάζοντας το σενάριο, ενθουσιάστηκα πάρα πολύ με αυτή τη σειρά» πρόσθεσε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής. «Είπα αμέσως ναι, θέλω να το κάνω. Όταν άκουσα μετά ποιοι θα είναι οι συνεργάτες αυτής της δουλειάς, είπα κατευθείαν ναι. Μιλάμε για πρόσωπα που έχουν κάνει τηλεόραση αλλά και νέα, φρέσκα πρόσωπα που δεν έχουν κάνει τηλεόραση».

«Ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι σε μια τέτοια δουλειά. Από ότι φαίνεται, ύστερα και από τρεις τέσσερις εβδομάδες προβολής, το σασπένς μένει υψηλό και αυτό για καθημερινή σειρά δεν είναι εύκολο» πρόσθεσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Ο κόσμος, νομίζω, ξέρει να διαλέγει και που μένει. Αν κάτι είναι καλό, θα το προσέξει, θα το παρακολουθήσει και θα το ακολουθήσει» κατέληξε ο πρωταγωνιστής.