Γιάννης Στάνκογλου: «Έχω δεχθεί ψωνίστικη συμπεριφορά και εργασιακό bullying»

Γιάννης Στάνκογλου

«Ο πραγματικός φίλος δεν έχει φύλο. Νιώθω πολύ ερωτευμένος με τους κολλητούς μου», λέει ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά του, τη σχέση του με τους φίλους του, αλλά και για το bullying που έχει δεχτεί.

«Με εκνευρίζει και μπορεί να σταματήσω παράσταση αν κάποιος βιντεοσκοπεί. Από “Το Νησί” θυμάμαι όσα έχουν συμβεί, τα γλέντια, την Κρήτη που έχει αυτήν την ενέργεια και τους ανθρώπους. Είδα την κόρη μου στη “Μήδεια”, δε γινόταν να μην της πω μπράβο, με συγκίνησε. Απλά δοκιμάζει, αν μου πει ότι θα ασχοληθεί δε θα της πω να μην το κάνει.

Βλέποντας την κόρη μου να παίζει στο θέατρο, με έχει ξεπεράσει. Είμαι υπερήφανος πατέρας, είμαι εκεί για τα παιδιά μου και προσπαθώ να κάνω αυτό που πρέπει ουσιαστικά. Νομίζω ότι κάτι έχω κάνει, και αν μπορώ να υπερηφανευτώ για ένα πράγμα νομίζω ότι αυτό είναι ότι είμαι καλός πατέρας», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε και για τη φιλία, τονίζοντας ότι «η πραγματική φιλία δεν έχει μέσα τον έρωτα; Πιστεύω ότι τον έχει πάρα πολύ. Ο πραγματικός φίλος δεν έχει φύλο. Νιώθω πολύ ερωτευμένος με τους κολλητούς μου. Νοιάζομαι για αυτούς, μοιραζόμαστε το όταν είναι καλά ή δεν είναι».

Σχετικά με τον χαρακτήρα του, και αν ο ίδιος είναι ανταγωνιστικός, ο Γιάννης Στάνκογλου παραδέχτηκε ότι «ανταγωνιστικός είμαι παντού, αλλά όχι κακά και άσχημα. Έχω δεχθεί ψωνίστικη συμπεριφορά και εργασιακό bullying, αλλά όχι ανταγωνισμό».